Kućni bioskop

by | februar 13, 2014

U okviru akcije “ne idem nikuda”

dobar_likDobar Lik ove nedelje uglavnom je bio u postelji. Ne, nisam bio bolestan (i na vreme sam prestao da o sebi pišem u trećem licu, čime dokazujem i psihičko zdravlje!), nego pokušavam bar delom da ostvarim svoju fantaziju o totalnom zimskom snu. Moja želja da sasvim prespavam zimu i probudim se prvog dana kalendarskog proleća, svake godine je sve jača.

Dakle, sa voljenom osobom, ili još bolje – bez nje, uvucite se pod jorgan. Preporučio bih tamne boje posteljine za bolji relaks. Dočekajte proleće, ili makar sledeću mučnu obavezu zbog koje morate da ustanete, uz sledeće odlične TV serije:

TRUE DETECTIVE

HBO retko kad greši a kad se nađu Woody Harelson i Matthew McConaughey u ulozi glavnih glumaca i producenata, onda je to savršenstvo. Dva žestoko polupana detektiva re-otvaraju slučaj serijskog ubice, duboko u religoznom, zatucanom američkom jugu. Turobno, sporo i fenomenalno!

HOUSE OF CARDS

Druga sezona sage o beskrupuloznom kongresmenu Franku Underwoodu kojeg odlično tumači Kevin Spacey, biće komplet spremna za download 16. februara. Da vidimo gde su granice pohlepe i želje za moći u centru USA politike?

JUSTIFIED

Ovo jeste serija za dečake – potpuno! Ali!!! US maršal Rayland Givens je takva faca i megafrajer da će svaka poštena ženska da uživa u, do sada snimljenih, 5 sezona njegovih preganjanja sa šljamom koji nastanjuje rodni mu Kentaki. Pištolji su seksi. Jesu, šta da radimo…

Prijatan nerad i izležavanje, želi vam
Dobar Lik

Tagovi: