Kuda večeras?

by | decembar 19, 2013

Vodiću te, samo reci gde

dobar_likStarije među vama sigurno znaju da su naslov i podnaslov bili imena dve popularne emisije koje su TV gledaocima preporučivale mesta i događaje za večernje izlaske.

Lako je nama, maštovitim i zabavnim likovima, da zabavimo te razonodimo cure ali šta je sa prosečnim momcima kojima današnja ponuda nikako ne ide na ruku?

Neko bi rekao da je danas jako lako odabrati zabavu. Da je ponuda odlična i raznovrsna. Da li je tako?

Bioskop? Mnjah! Ako i radi u ponekom gradu, vrti samo mali broj aktuelnih filmova koji su uglavnom nikakvi. Curu valja odvesti na neki provereno dobar film a takvi ne igraju nigde. Ako dignem neki kredit i otvorim mali bioskop sa kultnim staritetima, je l’ biste dolazile?

Pozorište? Malo je pretenciozno novu curu odmah poterati u teatar. A i predstave su, brate mili, uglavnom dosadne. Svi samo tabanaju i govore neprirodno glasno. Ili tiho.

Nalaženje u kafićima i cevčenje pića je sigurica ali je i to malo bezveze. Romantična šetnja je OK ali ne može da bude totalno besciljna. Pogotovo ako je jako hladno kao ovih dana.

Ja predlažem da se u prve dejtove ubaci blago takmičarski element. Recimo: Da se odigra partija bilijara, pikada, kuglanja. To nisu pravi sportovi pa se razlika u polovima ne oseti. Svako može da pobedi i da izgubi. Ako pobediš devojku u bilo čemu gore navedenom, faca si, a ako izgubiš onda si sladak. Tako ja radim! Win-win situacija.

I, ti plaćaš račun. Jednostavno je tako. Nema diskusije.

Tagovi: