Nacrt uspešnog sastanka

by | oktobar 24, 2013

Dejta, kako se to sad kaže…

dobar_likLična statistika mi govori da najrasprostranjeniji razlog ljudskog izlaska vikendom uveče uglavnom ne donosi plodove ili donosi neke bezvezne. Znamo da ljudi izlaze da bi našli seks, ma koliko sad neka od vas u glavi rekla: „Izašla sam samo da đuskam, da se otkačim sa drugaricama…“ Nisi, izašla si da vidiš kakvih momaka ima u ponudi i da vidiš kako stojiš na tržištu. Odavno sam zaključio da se bolje i kvalitetnije prilike nalaze i na poslu i u redu za podizanje radne knjižice, a i u autoperionici.

Recimo da ste se našli i da je već pao dogovor za „dejt“. Kako tamo da se ponašaš i da on bude očaran? Nadam se da imaš bar neku predstavu jer ovo je samo kratak spisak od tri savetčića, a ne trogodišnji seminar o renoviranju ličnosti. A i takve seminare vode prevaranti, a polaznici su magarci…

Evo tri saveta o onome što ja volim da vidim i od čega ja kažem „Wow!“ a ja nisam najgori tip na svetu. Kažu da ima jedan gori u nekom selu pored Temišvara, mada je možda i umro…

1. NE PLAŠI SE DA ISPADAŠ SMEŠNA

Štaviše, budi smešna i glupiraj se. Naravno da je bolje da se smeju sa tobom nego tebi, ali nekad je super pružiti vam priliku da se smejete tebi. I on bi trebalo da se ne plaši da bude blentav, ako valja.

2. NEMOJ ĆUTATI

Pokaži da imaš nešto između ušiju. Ne plaši se da iskažeš stavove i nemoj slučajno da ih savijaš i menjaš jer misliš da će mu se tako više dopasti. Ako ima dobre stavove, naći ćete se, a ako je kreten, nek se odmah pokaže. Bolje odmah isteraj muuuu-brojaničarskog kladioničara koji mrzi sve živo na videlo.

3. BUDI VESELA

Znam da ovo nervira kad se ovako kaže, ali samo malo da objasnim. Nek vidi da ti je drago što si tu. Nek vidi da uživaš i da ti prija svo to glupiranje i ćućuranje. Naravno, pod uslovom da je stvarno tako. Ako ti je tog jutra Džekija pregazio skuter ili momak prekoputa baš i nije zabavni medenko, onda nemoj glumatati.

Dosta za početak…

Tagovi: