Nemojte biti vedri i pozitivni

by | novembar 14, 2013

Super je biti u trendu i to sve, ali…

dobar_likNeko će reći da je jedna od primarnih dužnosti ovakvih portala i magazina da šire „pozitivnu energiju“, ali ja stvarno ne vidim da je to njihova obaveza. Da se ne lažemo, ima u našem čudesnom svetu novinskog izdavaštva raznih podmuklih (dobro, ajde: suptilnih) formi reklamiranja i promovisanja upakovanih u autorski tekst, ali nije još stiglo do toga da se sve sastoji isključivo od takvih stvari. Još, sestro mila, može pošteni bloger/kolumnista da drekne protiv onog što ga tišti, pa makar se proizvođač te i te kreme i tog i tog aparata nadurio.

Ja toliko volim da iskusim te retke, ali direktne i delotvorne izlive negativnog mišljenja. Posebno su mi dragi kad dolaze od žena.

Ništa nije tako oslobađajuće i moćno kao žena kojoj je prekipelo i koja neće da se pretvara i ćuti. Toliko je lepo videti nekog kome je dosta!

Često sam i ja sam deo problema i nemam ništa protiv da dobijem sledovanje pravedničkog gneva. Eto, baš danas se na mene tako dobro, ciljano i tačno izvikala jedna žena da sam na kraju samo rekao: „E, svaka ti čast, možeš i šamar da mi raspališ, gratis. Ja častim!“ Nije. Na svu sreću.

Ja sam to isto pokušao malo kasnije, na raskrsnici, i umalo je došlo do tuče. Izgleda da se muško-muška kritika ne prima tako dobro. Zato su žene bolji deo čovečanstva!

Tagovi: