No pasaran!

by | maj 15, 2013

E, ovo ne može.

dobar_lik111Ona moja kilava teorija da postoji interni sistem komunikacije kojim žene bivaju, iz nevidljivih centara modne moći, obaveštavane šta treba da kupe i nose, ponovo je aktuelna.

Odmah da kažem da je moguće da je ovo što ću reći već trend na zalasku ili relikt od prošlog leta, ali ja moram da iskažem glas pobune i otpora…

One neke iskezečene trenerko-pantalone što izgledaju kao da si obukla duksericu na noge… E to ne može! Negde mora da se povuče granica i ja je povlačim ovde.

Postoji povremeno neki nakaradni trend da se žene oblače suprotno svom interesu (da izgledaju lepo i da ja balim za njima), ali ovo je stvarno previše.

Guza ne mora biti isticana, ogoljena i slično, ali ne sme biti ni ovako brutalno zatirana i skrivana. Koji zlikovac je ono smislio i da li se tužilaštvo već bavi tim slučajem? Dopustio sam baletanke, dopustio sam one slonovske čizme sa dlakama, dopustio sam Pandora™ narukvice… Ovo je moj Alamo a ja sam Dejvi Kroket. Let the butt flag fly! Bolje da prekinem pre nego što krenem da razvijam teorije zavere tipa: Kome smetaju jake guze?

Parafraziraću srcedrapajućeg kant autora: „O, zar moram da vam ponovim… Okanite se njih, jer sve ću da vas… ugnjavim!“

Tagovi: