Ovo ne!

by | jul 3, 2014

Mast not hev za ovo leto

dl Verovatno ste već sve pročitale sve moguće masthev (morašimat!) liste u svim mogućim magazinima pa znate bez koje kreme za šta ne možete ići ni do biblioteke… Da uzmete tu-i-tu knjigu bez koje ćete na plaži biti kao gole.

Mislim da bi bilo uputno da se napravi i lista onoga što ne samo da nije poželjno, nego je i potpuno neprihvatljivo. Štaviše, da se ja pitam, bilo bi telesnog kažnjavanja za stavke sa te liste.

Moja mastnothev lista za ovo leto je kratka i manje-više je reprint liste od prethodne, a bogami i od nekoliko godina u nazad. Evo kako glasi…

Ne možete imati dečka, muža, ljubavnika, kombinaciju ako je on neko ko:

– Nosi fudbalerske isprano roze majice sa pripadajućom frizurom

– Nosi onu torbicu nizašta. Onu ko koverta što ide na jedno rame. Tu valjda staje samo tiket za kladionicu i telefon

– Izlazi u papučama. Ne da kupi hleb ili da baci smeće. Nego baš ima japanke „za grad“ i koristi ih tako.

– Ima brojanicu (ako uz nju ide i emotivna priča, tim pre!)

– Fura onaj „Ja sam totalni adrenalin džanki. Dobro, i kokain džanki sam malo. Malo više. Ono, zezamo se celo leto. Vozim motor, bord, zmaja, avion, jedrilicu, jahtu. Opušten sam skroz i ne zanima me lova… jer mi je ćale megaprebogati advokat a mama lekar-advokat-arhitekta. Volim ‘ladno pivo i tako mi malo treba a opet imam sve na svetu puta pet. Dao mi ćale. Slupam kola i ne smaram se time. Osim ono jednom kad sam pogazio neke klince. Tu sam se malo smorio. Ali ćale me je izvuko. Idemo na Adu Bojanu. Mislim, pre surfa na Havajima“ izgled.

Eto, samo to…

Tagovi: