Poverenje pa ogoljenje

by | jun 5, 2014

Brz tempo života nalaže bezobrazluke…

dl Što volim konkretna pitanja. Redovnu čitateljku iz šireg centra Beograda zanima koliko vremena je OK da protekne od „slatka si“ do „aj mi pošalji tvoju golu fotku“.

E, sad bih ja voleo da mogu da dam i konkretan i koncizan odgovor ali… Ne znam koliko vremena treba da prođe. Ne znam ni da li treba poslati golu fotku. Mislim, znam da je lepo primiti je (u većini slučajeva) ali treba biti oprezan.

Kad bi postojao pakao, voleo bih da u njemu bude sekcija namenjena šljamu koji je zloupotrebio žensko poverenje i na bilo koji način objavio fotke ili video klipove koje je ona pravila samo za njega ili su ih zajedno snimili. Mislim da je malo šta jadno kao takav postupak.

Internet je prepun foruma i socijalnih mreža (umalo ne rekoh ustanova) gde se ostavljeni jadnici svete ženama na ovaj nitkovski način.

Voleo bih da živimo u društvu u kojem nikom neće ni moći da bude razapinjan javno zbog golotinje. Gde će luzeri ostati bez mogućnosti da na ovaj način štete bilo kome. Gde će im povišena društvena svest jednostavno oduzeti moći.

Do tada, dobro se uverite u karakter i namere onog sa kojim delite materijalne dokaze o svojoj intimnosti pre nego što ih zasta i podelite.

… I slikajte sa dosta svetla!

Tagovi: