Saveti mlađem sebi

by | avgust 22, 2013

Opet na TV ide repriza „Povratka u budućnosti“

dobar_likNakon što sam tristopedesetšesti put izmaštao kako se vraćam u prošlost da izmislim punk rock pre nego što je nastao i da rešim neke sukobe u bolju korist čovečansta, počeo sam skromnije da maštam o korišćenju vremeplova. Bože, kako ova prethodna rečenica tužno zvuči. Skoro kao da kažeš: „Ja da imam vremeplov, na njemu bih držao kompakt diskove i stare časopise“.

Ali ne radi se baš o smrti mašte nego mi je jednostavno palo na pamet kako ne mora svaki susret sa mlađim sobom da mi bude od vasionskog značaja. Zašto ne bih sebi dao nekoliko malih a fenomenalnih i oprobanih saveta za hendlovanje cura? Eto, dosta od mene… Meni.

Mladi Dobri Liče, gledaj da što pre omatoriš i to u sledećem smislu: Dosta ti je jedna poveća tura šuploglavki koje fenomenalno izgledaju i ništa više su. Znam da sam sebe počeo smatrati matorijim kad sam shvatio da više ne mogu ni da se pretvaram da slušam idotluke koji dopiru iz pravca ispeglanih lepotinja ne bih li se ogrebao za snošaj. E, to bih savetovao mladog sebe.

Što ranije prestani da trpiš glupost i praznoću ne bi li profitirao u seks sektoru. Deset vrh-eeekstra riba ti je sasvim dosta, a ako povremeno osetiš potrebu da opet sebi dokazuješ da te hoće te montirane, budi pravi Dobar Lik i Car pa ti diktiraj uslove i nek se one popnu na tvoj nivo, a ne ti da silaziš po njih.

Drugi savet bi bio da, iako obojica više volimo obrnuti redosled, ipak prvo svaku devojku odvedeš na klopu pre svega ostalog i da dobro osmotriš koliko mrlja po tanjiru. Ako nemaš vremena za obrok, bar pomeni hranu i gledaj koliko se uzbudila.

Dragi moj mladi Ja, sad kad malo bolje pogledam, nisam nešto mnogo daleko odmakao od tebe… Izvini.

Tagovi: