U Novoj godini svaki dan započnite orgazmom!

by | decembar 31, 2012

Foto: Aleksandra Ostojić, www.linea.bz

S

tiže nam Nova godina. Svi nam žele sreće, zdravlja i veselja, a niko ne govori KAKO to postići u ovoj bedi i čamotinji. Sagledavajući život iz različitih aspekata, došla sam do ideje koja bih mogla ovaj naš turobni svet pretvoriti u cvetnu livadu, sa mnoštvom razigranih leptirića, bez konzumiranja tableta iz grupe sedativa (valijuma, bensedina, leksilijuma i dr.) i narkotika, koji imaju slično dejstvo.

Moj predlog je da u Novoj godini svi oni koji žele da ovaj naš svet postane bolje mesto za život, u dobrom zdravlju, sreći i veselju, svaki naredni dan započnu orgazmom! Mnogo je jeftinije, praktično, džaba, a efekat je još bolji. Proverila sam, medicina se, kao i zakon, slaže sa ovom mojom teorijom.

Onu jabuku iz gesla ‘An apple a day keeps your doctor away’, ostavimo za užinu, negde oko podneva, a prihvatimo novo ‘An orgasm a day makes all your troubles fade away’, kao svoju buduću životnu filozofiju (patentirala!). Sve naše nevolje i problemi neće nestati, ali će pozitivno dejstvo ograzma na naše biće svakako doprineti da poprime malo mekšu notu, postanu prihvatljiviji i lakši za prevazilaženje.

I to ne bilo kada, već ujutro, odmah posle buđenja, pre čaše tople vode (za pokretanje bubrega) i zelenog čaja (detoksikaciju). Kafa, kojom većina počinje dan, neka ostane za posle doručka i stavljanje pogona u fukciju. Inače samo zabetonira želudac, kad se stuče na prazan stomak (loša navika).

Ako kažete: ‘Nemam s kim!’, kao i neke moje prijateljice, kojima sam to, pre neki dan, uz zdravicu poželela, biće ignorisano kao loš izgovor. Nemojte se žaliti da nemate partnera ili živite u sexless braku (oni sa jednim seksom mesečno i manje). Uzmite stvari u svoje ruke!

Ukoliko ovaj članak čitate, trebalo bi da ste već velike devojčice, što bi značilo da možete vi to i same! Za dečake manje brige imam, oni se u tome mnogo bolje snalaze. Bitno je voditi računa o dinamici, kao kod bilo koje druge terapije: ukoliko se lek ne uzme u propisano vreme, umanjuje se njegovo dejstvo!

Čudotvorno dejstvo orgazma je višestruko, mada verujem da su mnogi već utvrdili gradivo. Sad samo ostaje da je svakodnevno primenjujemo, kao terapiju za srećan život.

Ukoliko nekoga sećanje slabije služi, navodim kratki podsetnik: ubrzava disanje (više kiseonika u organizmu, hrani mozak), krvotok (jača srce, bistri moždane vijuge, kardio vežbe – manje trčanja i fitnesa), cirkulaciju (stres&celulit free) i metabolizam (harmonija čula); luči hormone, poboljšava raspoloženje, nabacuje osmeh na lice, zateže mišiće (lifting efekat – manje posla i para za kozmetiku i plastičare), itd. Spisak pozitivnog delovanja orgazma na naše telo, duh i um je nepregledan!

Najbitnije od svega je da jutarnjim orgazmom (ne znači da se ne može ponavljati kasnije u toku dana ili uveče) nestaju sva nervoza, depresija, tuga i raznorazne frustracije, koje nas pritiskaju i muče, kao rukom odnete. Neka u naš život, u Novoj 2013. godini, na velika vrata uđu Sreća, Zadovoljstvo i Ljubav!

Žana Korolija, vlasnica agencije za odnose s javnošću CORE Relations

Foto: Nemanja Glumac

Tagovi: