VOLIM CIPELE: Izložba najuticajnijih svetskih dizajnera u Srbiji!

by | oktobar 3, 2014

Piše: Srđan Šveljo
www.urbanlook.info

Foto: Aleksandar Kamasi

Foto: Aleksandar Kamasi

Bez njih se ne može zamisliti moda/život. One se sanjaju, o njima se priča, za njih se žrtvuje sve…

Premijerno u shopping centru Delta City Podgorica od 6. do 24. oktobra biće predstavljena pret–a-porter izložba cipela četiri nauticajnija svetska dizajnera. U Beogradu od 3. do 30. novembra u Shopping Centru Stadion, a tokom decembra u TC BIG u Novom Sadu!

Na izložbi „Volim cipele“ naći će se neki od najpoznatijih vintage & aktuelnih modela iz kolekcija – Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Cristian Louboutin i Vivianne Westwood. Ovi tipovi izložbe su već dobro poznati u Moskvi, Londonu i Njujorku, a po prvi put u ovom delu Evrope posetioci će premijerno ovaj koncept videti u Podgorici.

Osim modela koji su ove i prošle godine viđeni na crvenom tepihu širom sveta, zahvaljući pre svega poznatim damama iz filmskog, modnog i muzičkog sveta, na izložbi će se naći i modeli cipela s početka karijere ova četiri dizajnera, odnosno iz ’70, ’80 i ’90. godina prošlog veka.

Rita Ora, Kim Kardašijan, Bijonse,Džesika Bil i Džulija Roberts samo su neke od popularnih dama koje su nosile modele koji će biti predstavljeni u okviru ove izložbe.

Posebno smo ponosni što će posetioci u Delta Cityju imati priliku da vide modele kao što su Rocking horse by Vivianne Westwood, srebrne cipele od zmijske kože koje je Manolo Blahnik kreirao ekskluzivno za potrebe filma Sexy & The City (2010), kao i ekskluzivne modele iz kolekcija Be Rich dizajnera Christian Louboutina, te cipele sa Swarovski kristalima sa potpisom Jimmyja Chooa.

Ponosan sam što sam dobio priliku da složim, konceptualno povežem i predstavim vam ove nezaboravne komade obuće!

christian-louboutin_2

louboutin

Christian-Louboutin

Jimmy-Choo-2

rita_ora_in_jimmy_choo

jessica_biel_in_jimmy_choo

Jimmy_Choo_Dart_Crystal_Sandals_Gold_003

Jimmy-Choo-Tia-Crystal-and-Black-Pointed-Toe-Pumps-Fall-2013-e1374611660850

kim_kardasian_in_jimmy_choo

manoloblahnik

Manolo-Blahnik-women-shoes

manolosuedeboots

manolo_lizard

Manolo-Blahnik-BB-Camo-105mm-Specchio-Heel-Pump

Vivienne_Westwood

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tagovi: