L&Z saveti za lepši dan

27.03.2012 u 11:30 časova Nema komentara

1. Danas je svetski dan pozorišta, te učinite nešto lepo i provedite veče gledajući neku zanimljivu predstavu. Pogledajte repertoare pozorišta i na vreme nabavite karte.

2. Ukoliko ste odlučili da držite dijetu i pripqzite na svoj izgled, savetujemo vam da u tome sledite poznate ličnosti. Pročitajte zlatna pravila mnogih zvezda u štampanom broju “Lepote i zdravlja” (stranice 50-53) i razmislite koji režim bi vam najviše prijao. Kada to odlučite, pravac akcija i zategnite svoje telo i spremno dočekajte sezonu kupaćih kostima.

3. Znate onu poznatu: “Jabuka na dan, doktor nije potreban”. Stoga vam preporučujemo da pojedete danas jednu jabuku. Sprečićete osećaj gladi na poslu, kod kuće ili na fakultetu, a osećaćete se odlično jer ćete znati da ste pojeli izuzetno zdravu namirnicu. Ukoliko redovno jedete ovu voćku, smanjićete izglede da “zapatite” mnoge bolesti.

Ključne reči: ,
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.