Adrijana Lima u reklami za Superboul

by | januar 18, 2012

Adrijana Lima će na listu svojih angažmana upisati još jedno pojavljivanja na popularnom Superboulu. Lepa manekenka i supruga Marka Jarića reklamiraće poznatu marku automobila u poluvremenu jednog od najgledanijih TV prenosa na svetu.

Finale NFL lige američkog fudbala, poznatije kao Superboul, događaj je koji prati gotovo ceo svet, a pojedine marketinške agencije godinu dana unapred smišljaju adekvatne reklamne kampanje koje će emitovati u pauzama prenosa.

Tako je proizvođač automobila “Kija” u svojoj 60 sekundi dugoj reklami odlučio da angažuje brazilsku lepoticu Adrijanu Limu, rokere benda “Motley Crue” i majstora borilačkih veština Čaka Lidela, koji će se pojaviti u spotu zajedno sa Limom.

Iako će reklama početi da se prikazuje u bioskopima širom Amerike tek od 3. februara, čelnici ove kompanije predstavili su fotografiju na kojoj je atraktivna manekenka u prvom planu, oskudno odevena i samo sa zastavicom u ruci, što će, po svoj prilici, biti dovoljno da privuče pažnju obožavalaca.

Za one koji ne vole automobile i trke Lima je snimila i provokativni katalog za najnoviju kolekciju rublja “Victoria’s Secret”, u kome sa sebe cepa majicu ispod koje se nazire seksi grudnjak.

Tagovi: