ANA IVANOVIĆ među najseksepilnijim teniserkama

by | jun 8, 2010

Zanosna Ruskinja Ana Kurnjikova izabrana je za naseksepilniju teniserku svih vremena po izboru britanskog lista „The Sun“, dok je drugo mesto pripalo Mariji Šarapovoj, treće Gabrijeli Sabatini, četvrta je Anabel Kroft, dok naša Ana Ivanović deli petu poziciju sa Štefi Graf.

Ana IvanovicU anketi tabloida „The Sun“, u kojoj je učestvovalo više od 5.000 Britanca, ubedljivu pobedu odnela je Ana Kurnjikova, iako se već neko vreme ne bavi tenisom. Budući da su čitaoci glasali za najseksepilnije tenisere i teniserke svih vremena, srpska igračica Ana Ivanović našla se u sjajnom društvu sa najpoznatijim lepoticama belog sporta.

Anina rivalka sa terena Marija Šarapova ujedno je izabrana i za najatraktivniju aktivnu sportistkinju, ostavljajući daleko za sobom igračice poput Elene Dementijeve i Danijele Hantuhove.

„The Sun“ je takođe napravio anketu i za najseksepilnijeg tenisera, gde je pobedu odneo još jedan penzionisani igrač, i to Andre Agasi. Odmah iza njega našao se mladi Španac Rafael Nadal, treće mesto je pripalo legendi tenisa Bjornu Borgu, a zatim slede Pat Keš i prvi reket sveta Rodžer Federer.

Tagovi: