ANĐELINA DŽOLI i BRED PIT: Nije raskid nego venčanje!

by | januar 30, 2010

Andjelina Dzoli i Bred PitBred Pt i Anđelina Džoli su u poslednjih mesec dana glavna tema tablioda, koji svakodnevno spekulišu o njihovom rastavljanju, a oni se zapravo pripremaju za brak.

Razne priče kruže o njima, od toga da je Anđa varala Breda, pa do toga da su unajmili advokata kako bi što lakše raspodelili imovinu nakon što se rastanu. Jer, iako nisu u braku, njih dvoje imaju dosta zajedničke imovine.

Izvori bliski paru tvrde da su Anđelina i Bred advokate uposlili samo kako bi sastavili predbračni ugovor.

 

– Bili su na romantičnoj večeri u losanđeleskom restoranu kad se vest o njihovom rastanku pojavila u medijima. Eto koliko je cela priča zapravo smešna – izjavio je izvor blizak paru. Njihove posete advokatima svedoci objašnjavaju činjenicom da su Bred i Anđelina zapravo otišli da dogovore detalje oko predbračnog ugovora, što bi značilo da na pomolu nije prekid, već venčanje.

 

– Posetili su jednu od vodećih advokatskih kancelarija u Los Anđelesu još u decembru, a tamo su otišli kako bi dogovorili dokument sličan predbračnom ugovoru – izjavio je izvor. Potpisali su ugovor početkom januara, dogovorili su se da će deliti novac, imovinu i starateljstvo nad šestero dece, a u slučaju da ipak prekinu, deca će ostati da žive sa Angelinom.

 

– Sa advokatima nisu razgovarali o prekidu, ta tema uopšte nije otvorena. Bred i Anđelina se zasad ne rastaju. Hoće li biti zajedno zauvek, ne znam, ali zasad je situacija među njima sasvim dobra – rekao je izvor. Iako su u prošlosti glumci sami često komentarisali glasine o prekidu, ovoga puta odlučili su se na ćutanje o svemu. Zašto bi i pričali, kad imaju i više nego dovoljno prijatelja koji će rado priču o prekidu komentarisati umesto njih.

 

Bravo

Tagovi: