Anđelina Džoli: Uživam u svakom danu

by | jul 21, 2010

Holivudska glumica Anđelina Džoli kaže da joj je najveća želja da doživi da vidi svoje unuke i dodaje da je nakon smrti svoje majke naučila da mnogo više ceni život, kao i da uživa u svakom danu.
Tokom intervjua za magazin „Parade“, Anđelina se rasplakala kada je pričala o svojoj majci Mišel Bertran koja je 2007. umrla od raka.

– Kada smo se opraštale, ona mi je rekla da je njen najveći uspeh to što je bila majka. Sećam se kako je pevala u crkvi. Bila je prelepa! Zajedno smo palile sveće. Takođe, rekla mi je da ne žali za bilo čim u svom životu osim zbog činjenice što nije doživela da upozna svoje unuke. Kada je preminula, odvela sam sina u crkvu i zapalili smo sveću za nju – ispričala je Anđelina Džoli koja je dodala da je nakon majčine smrti postepeno naučila da zaista ceni život.

Anđelina Žoli

– Shvatila sam da moram da uživam u svakom danu, kao i da je najvažniji deo mog života istorija koju delim sa ljudima koje volim. Zbog toga mi je veoma važno da ostanem zdrava i dostojanstveno ostarim. Želim da vidim svoje unuke. Želim da vidim kako moja deca odrastaju i želim da ostarim sa Bredom. Želim sve – izjavila je Anđelina.

Glumica sa Bredom Pitom ima šestoro dece, troje biološke, Šajlo, Noksa i Vivijen, kao i troje usvojene, Zaharu, Medoksa i Paksa Tijena.

– Zbog dece sam mnogo razmišljala o svom životu. Nakon što sam rodila blizance pauzirala sam godinu dana i nisam snimala filmove. U prvom sledećem filmu snimala sam neku akcionu scenu i dok sam visila na ivici, pomislila sam: „Šta ja ovde radim? Pa, ja sam nečija majka“, objasnila je Anđelina koja je napomenula da ima još mnogo neispunjenih želja, a jedna od njih nedavno je ispunila kada je naučila da pilotira avionom.

Anđelina Žoli

Anđelina Žoli

Tagovi: