Antonina Petković: Dolče i Gabana su me oduševili!

by | jul 29, 2014

Pošto je na samom početku karijere impresionirala čuvenu Viktoriju Bekam i postala miljenica maestralnog Karla Lagerfelda, naša manekenka Antonina Petković nastavlja da krupnim koracima osvaja svetsku modnu scenu.

antonina

Nedavno je na italijanskom ostrvu Kapri imala priliku da bude deo revije visoke mode dizajnerskog tima Dolče i Gabana, za koju su prisutne svetske zvezde, a među njima i Ana Vintur, izjavile da je bila toliko glamurozna da su umalo pali u nesvest.

Pre toga doživela je uspeh na Nedelji mode u Parizu gde je radila revije za Eli Saaba i brend „Armani Prive“, a iz prvih redova su je posmatrali najznačajniji umetnici današnjice.

Kakve utiske nosite sa Kaprija, gde ste učestvovali na reviji čuvenog modnog tima Dolče i Gabana?

Revija je organizovana na otvorenom, stolice za goste bile su postavljene između stena i tako je napravljena pista. Prelep pogled na more i klasična muzika doprineli su da sve deluje savršeno. To je definitivno revija koju nikada neću zaboraviti. Veoma sam srećna što sam imala priliku da je radim i posetim Kapri.

Da li ste i ranije imali priliku da sarađujete sa Domenikom Dolče i Stefanom Gabanom i kakav su utisak ostavili na vas njih dvojica?

Radila sam dva „look-booka“ za „D&G“ pa sam imala priliku da sarađujem sa ovim dizajnerima. Veoma su profesionalni i oduševili su me svojom kreativnošću.

Ostatak intervjua sa Antoninom Petković pročitajte OVDE.

Tagovi: