Antonina Petković: Ekskluzivna saradnja sa slavnim Tomom Fordom

by | septembar 10, 2013

Srpska manekenka Antonina Petković, top model agencije Models Inc. – Elite Model Look, potpisala je ekskluzivan ugovor za slavnog Toma Forda. Ona će raditi reviju za poznatog dizajnera, koja će se prvi put održati na Londonskoj nedelji mode.

Antonina1

Tom Ford je izrazio veliko oduševljenje lepom Čačankom, te je od nje zatražio da potpiše ugovor kojim postaje ekskluzivac njegove kolekcije, što znači da će na Nedelji mode u Londonu raditi samo njegovu reviju.

Takođe, sedam dana pre revije, koja ce se odrzati 16.09.2013., Antonina će svakodnevno raditi lično sa dizajnerom i njegovim timom na samom završetku kolekcije.

Antonina2

Antonina Petković, koja niže uspehe na svetskoj modnoj sceni, trenutno se nalazi u Njujorku, gde će učestvovati na brojnim revijama na Nedelji mode koja je u toku.

Inače, najprestižniji modni sajt Style.com proglasio je Antoninu za jednu od najboljih modela na modnoj sceni.

Capture

Antoninu u Njujorku zastupa agencija The Society, u koju je nedavno prešla i Adriana Lima, a interesantno je da njih dve imaju istog bukera, kao i da su obe otkrivene baš na Elite Model Look izboru.

Nakon revije Tom Forda, Antonina putuje u Milano, zatim u Pariz, gde se očekuje ogroman uspeh nakon ekskluziviteta sa Tom Fordom. Pored  slavnog dizajnera, i Viktorija Bekam je nedavno izrazila oduševljenje srpskom manekenkom.

Ukoliko želite da krenete Antonininim stopama prava prilika je novi Elite Model Look kasting, koji ce se odrzati 28. septembra u 12 sati, u hotelu Park, Njegoševa 2.

Tagovi: