Beograđanka na naslovnoj strani magazina „Vogue“

by | april 29, 2013

Dvadesetdvogodišnja Mila Mihaljčić, nakon nedavnog uspešnog debija na svetskoj modnoj sceni, pojavila se i na naslovnoj strani holandskog izdanja prestižnog magazina Vogue.

Pojavljivanje na naslovnoj strani ovog najčuvenijeg svetskog modnog magazina predstavlja najveću potvrdu uspeha internacionalne karijere svakog modela, te se tako Mila, koja je u svetskim modnim krugovima poznata pod imenom Mižo, još jednom svrstala u plejadu najuspešnijih svetskih manekenki.

Ova dugokosa brineta u editorijalu u majskom izdanju Voguea evocira hipi, džins stil čuvene Džejn Birkin, britanske glumice i pevačice, ikone sedamdesetih. Fotografije su snimljene u Barseloni.

S obzirom da se fotografisanje za naslovnu stranu ovog poznatog modnog magazina smatra prestižom u profesionalnom angažmanu svake manekenke, možemo slobodno očekivati da će Mila nastaviti da nas zadivljuje mnogim senzacionalnim kampanjama u narednim mesecima.

Da podsetimo samo, ova harizmatična Beograđanka, članica srpske modne agencije Fox Fashion Agency, učetvovala je na preko 40 revija renomiranih svetskih dizajnera na nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu. Više o tome pročitajte OVDE.

Tekst: Life Content
Foto: Vogue

Tagovi: