Beogradski umetnici stvaraju unikatne patike na 36. Perwoll Fashion Weeku

by | oktobar 18, 2014

Na predstojećoj 36. Beogradskoj nedelji mode Reebok će na jedinstven način predstaviti zaštitni znak svoje Classic kolekcije: Reebok Classic Leather patike oslikavaće poznati grafički, konceptualni i grafiti umetnici.

Unja Green i DJ Prema_7635

Tokom prva tri dana Perwoll Fashion Weeka, od 22. do 24. oktobra, u Belexpo centru, publika će imati priliku da posmatra kako nastaju unikatni Classic Leather modeli. Legendarne Reebok Classic Leather patike oslikavaće, svako na svoj način, dizajner Slavimir Stojanović, umetnica Biljana Cincarević, muralista Andrej Zikić – Artez, Reebok Classic ambasador Dj Prema, i brojni grafiti umetnici.

Reebok Classic_7649(1)

Posetioci Perwoll Fashion Weeka imaće priliku i da se fotografišu u foto kabini, i da sa brojnim zabavnim rekvizitima naprave svoju „Classic“ fotografiju za uspomenu, koju će moći odmah i da preuzmu. Najzabavnije i najzanimljivije slike biće nagrađene posebnim poklonima.

Unja Green i DJ Prema_7725

Perwoll je brend koji voli modu i prati trendove. Po završetku Perwoll Fashion Week-a svi oslikani modeli patika biće izloženi u shopping centru Ušće, ispred Reebok mono brand radnje. Unikatne patike moći će da se fotografišu i kupe, a sav prihod biće doniran u dobrotvorne svrhe za Fashion Aid, humanitarni projekat koji vodi Perwoll Fashion Week.

Reebok Classic_7762(1)

Autor: Life Content

Tagovi: