Bezvremenske kreacije Biljane Tipsarević u Budimpešti

by | oktobar 10, 2014

U okviru manifestacije Mesec srpske kulture, u prostorijama ambasade Srbije u Budimpešti, Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju „Timeless Chic“.

biljana tipsarevic

Nakon ženstvene, vatrene, seksepilne i pomalo provokativne kolekcije „La Storia di una donna“, inspirisane najvećim zvezdama italijanskog filma, iz radionice mlade srpske dizajnerke Biljane Tipsarević stiže nam još jedna prefinjena, elegantna i sasvim posebna modna kolekcija.

„Timeless Chic“ poseduje sva obeležja idealne modne linije za savremenu ženu. Modeli su izrađeni od prijatnih materijala vrhunskog kvaliteta, a krojevi i boje prate aktuelne modne trendove istovremeno ne gubeći već prepoznatljivi modni potpis.

U kolekciji dominiraju haljine za svečane prilike, kao i koktel i poslovni modeli. Noviteti su sakoi i kaputi od kašmira. I ovoga puta sam koristila moj omiljeni materijal pliš u bordo i ljubičastim tonovima, svilu i kožu„, izjavila je Biljana.

IJP_5697

IJP_5691

IJP_5685

IJP_5679

IJP_5671

IJP_5657

U želji da ova jesen svim ženama postane neponovljivo modno iskustvo, mlada dizajnerka predstavlja usku, elegantnu i svedenu siluetu u kojoj preovladavaju zagasiti bordo i ljubičasti tonovi u savršenoj razmeri sa pastelnim, nežno roze nijansama. Pravi raj za dame verne nezaobilaznoj klasici predstavljaju rafinirani, strukirani komadi vešto iskombinovani u bež i crnoj boji.

Vedrinu i živost ovoj kolekciji, kao i blagu dozu seksepila, daje naglašen struk kao i neobično sečene bluze i mestimični otvori na haljinama koji odlično dopunjuju jednostavne, elegantne i pripijene suknje dužine do ispod kolena.

U svojoj „Timeless Chic“, pomno osmišljenoj kapsula kolekciji, gospođa Tipsarević ne zaboravlja ni poklonice business looka, pa se svaki pojedinačni komad uz malo mašte lako uklapa u individualni garderober i modnu koncepciju svake savremene žene, neopterećene trendovima. Modeli su nosili luksuzan nakit prestižnog brenda iz Dubaija Adelya Jewllery.

IMG_9741

IMG_9723

DPP_0688

IMG_9767

Zahvaljujem se Ambasadi Srbije i Srpskom kulturnom centru u Budimpešti na pozivu i divnom gostoprimstvu. Revija je divno prošla i drago mi je što se odazvao veliki broj ljudi, s obzirom na to da je ovo moje prvo predstavljanje u glavnom gradu Mađarske„, rekla je dizajnerka.

Reviji su prisustvovaje dame iz diplomatskog kora i visoki privrednici Budimpešte. Među novim klijentima su se pronašle i supruge ambasadora koje su bile oduševljene kolekcijom.

Foto: Andreja Damnjanović, Ivan Jakšić

Tagovi: