Bijonse se rasplakala na koncertu u Lisabonu

by | mart 29, 2014

Bijonse je u četvrtak završila svoju veliku svetsku turneju „Mrs. Carter Show“ spektakularnim koncertom u Lisabonu, na kraju kojeg se od publike oprostila sa suzama u očima.

FFN_GTRES_Beyonce_Concert_032414_51364397

Tridesetdvogodišnja zvezda, koja sa suprugom Džej Zijem ima dvogodišnju kćerku Blu Ajvi, bila je preplavljena emocijama dok se zahvaljivala fanovima na podršci tokom turneje koja je trajala 132 dana.

„Ovo je bila neverovatna turneja… Ako ne znate, večeras je 132. nastup. Večeras je poslednji nastup ‘Mrs. Carter Show’ turneje. Počeli smo pre godinu dana, i želim da kažem da je ovo bilo pravo putovanje. Tokom proteklih godinu dana, prošli smo mnogo toga zajedno – nastup na Super Boulu, snimanje spotova, sve ove nastupe. Kada sam počela turneju, moja kćerka još nije počela da hoda“, rekla je Bijonse dok su joj suze navirale na oči.

„Želela sam da znate da se osećam veoma srećno. Hvala vam svima. Hvala vam što ste mi dozvolili da imam karijeru. Kada padnem, vi me podignete. Kada sam gladna, vi me nahranite. Posvećujem vam ovu pesmu.“

Bijonse je počela turneju u aprilu 2013. godine koncertom u Beogradu, nakon čega je obišla gradove širom Severne i Južne Amerike, Australije, Azije i Evrope, a procenjuje se da je od turneje zaradila 53 miliona dolara.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Tagovi: