Biološka majka želi Paksa!

by | april 7, 2012

Poznata holivudska glumica, Anđelina Džoli, o kojoj mediji neprestano bruje zbog neslavnog autorskog filma našla se pred velikim problemom. Naime, ona je prestravljena jer je saznala da biološka majka njenog usvojenog sina Paksa, želi svoje dete natrag.

Detetova majka, Pam Du Dung kontaktirala je agenciju za usvajanje i zahteva da joj se dozvoli da ponovo počne da viđa svog sina Paksa, kojeg je 2004. godine odmah po rođenju napustila, a 2007. ga je usvojila Anđelina Džoli bez njenog pristanka.

Kako je bila zavisna o heroinu, te je „nestala“ iz Paksovog života, pristanak za usvajenje su potpisali njeni roditelji, te Pam sada to koristi kao glavni argument da bi joj se odobrilo da opet počne da viđa svog sina. Anđelina se, naravno, toj ideji u potpunosti protivi, jer se boji da bi Paks, u tom slučaju, prestao da gleda na nju kao majku.

„Anđelina prolazi kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji je ikada usvojio dete. Kada je čula da Pam želi da dovede Paksa u Vijetnam, Anđelina se prestravila. Doslovno je preklinjala Breda da ne dozvoli da joj uzmu dete“, rekao je izvor blizak glumici.

Tagovi: