Bojana Krsmanović: Među glavnim zvezdama nove Guess kampanje

by | jul 21, 2014

U sezoni jesen/zima 2014, američki klasik GUESS vraća se svojim korenima, inspirisan autentičnom američkom dušom Nešvila, poznatijeg kao Music City. Među glavnim zvezdama kampanje našla se srpska manekenka Bojana Krsmanović. Društvo su joj pravili Gigi Hadid, Samantha Hoopes, Yara Khmidan, Silviu Tolu i Nick Fouquet.

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E28

Pod vođstvom Paula Marciana, kreativnog direktora GUESS-a u saradnji s dugogodišnjom saradnicom, fotografkinjom Ellen Von Unwerth, nastala je kampanja za sezonu jesen/zima 2014 koja prikazuje GUESS devojke i momke koji oživljavaju duh Nišvila, čuvajući autentičnost i nasleđe GUESS brenda.

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E01

Tamo gde country sreće rock n’ roll, predivne GUESS devojke „patroliraju“ gradom u različitim jeans izdanjima, koja podrazumevaju farmerke visokog struka u kombinaciji s western košuljama na kopčanje, klasične denim pencil suknje i jakne.

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E02

Haljine romantičnih cvetnih dezena, od satena i čipke uparene su s atraktivnim denim komadima. Opušteni i bezbrižni Guess momci na velika vrata vraćaju tzv. cowboy modu otkrivajući romantične kutke Nešvila odeveni u klasične karirane košulje s ojačanim metalnim vrhovima i nitnama u kombinaciji s kožnim jaknama.

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E07

Najnovija kolekcija brenda GUESS za sezonu jesen/zima 2014. dostupna je prodavnicama GUESS u Beogradu (Ušće shopping center) i Novom Sadu (Pozorišni Trg 7), kao i MARCIANO GUESS u Beogradu (Knez Mihailova 33), te multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E08

GUESS_JEANS_FW14_ADV_CAMPAIGN_E23

Tagovi: