Boje koje ćemo nositi ove jeseni

by | oktobar 13, 2012

Modni trendovi se menjaju iz sezone u sezonu. Ova jesen će biti obeležena živim bojama i dezenima! Stoga vam donosimo nekoliko „šarenih“ modnih saveta.

Oker – najtoplija jesenja boja

Ona je sofisticirana i senzualna. Odevne predmete tamno narandžaste nijanse možete upariti sa nekom neutralnom kontrastnom bojom. Na primer, uske farmerice u oker nijani odlično će izgledati u kombinaciji s belom košuljom.

Crvena – apsolutni hit

Crvena boja je apsolutni modni hit ove jeseni. Crvene pantalone možete nositi uz jednobojne ili majice i košulje sa nekim zanimljivim printom. U slučaju da niste baš raspoloženi za crvene pantalone, izaberite neku jednostavnu crvenu majicu i sigurno nećete pogrešiti.

Plava – još uvek trendi

Ne spadaju sve boje jeseni u modnu kategoriju boja za ovu sezonu. Odaberite kraljevski plavu boju, i spremni ste da budete glavne modne ikone ove jeseni. Uz „kraljevsku“ odevnu kombinaciju nosite svetlonarandžastu ili ružičastu torbu.

Žuta – klasična jesen

Žuta haljina je jedan od najvažnijih modnih trendova za 2012. godinu. Odaberite bilo koji oblik žute haljine ili žuti top i izgledaćete senzualno. Čak su i žute cipele u trendu, te možete upotpuniti svoju kolekciju obuće.

Ljubičasta – najlepša boja jeseni

Ljubičasta je jedna od najlepših jesenjih boja. Nosite ljubičastu haljinu, majicu ili cipele. Uz ljubičasti stajling možete nositi belu ili žutu torbu kako biste upotpunili vaš izgled. Nemojte preterivati s nakitom.

Kako da se obučete u skladu s figurom, budžetom i trendovima? U štampanom izdanju L&Z očekuje vas čak 30 ideja za vaš novi jesenji stil! Broj je u prodaji od 20. oktobra.

Tagovi: