Britni Spirs se svađa sa ocem jer joj ne može da se sama brine o sinovima

by | maj 9, 2010

Pevačica Britni Spirs je sa svojim ocem Džejmijem na ratnoj nozi jer joj on brani da odgaja sinove sama, što ona očajnički želi. Međutim, njen otac nije jedini koji stoji na putu njenoj samostalnosti.

Britni SpirsPevačica, naime, odlukom suda mora biti pod nadzorom još jedne odrasle osobe kad god je sa svojim sinovima, četvorogodišnjim Šonom i trogodišnjim Džejdenom.

– Britni je besna jer joj niko ne veruje da se sama može brinuti o deci. S ocem započinje svađe i vrišti na njega jer su, kada god provodi vreme s dečacima, oko nje telohranitelji, dadilje ili neki članovi porodice. Boji se kako njeni sinovi, kad narastu, neće osećati povezanost s njom jer su oko njih uvek i drugi odrasli – rekao je jedan izvor.

– Britni poživčani zbog najmanjih stvari, na primer, kada joj se sugeriše da dečaci možda ne bi trebalo da jedu toliko nezdrave hrane. Ona sama obožava fast fud i ne vidi ništa loše u tome da se i dečaci tako hrane. Mrzi što je, kad god želi odlučiti o bilo čemu vezanome uz decu, uvek nadglasana, a glavnog krivca za to vidi u svome ocu – dodaje izvor.

 

Pevačica svoje sinove obožava, a iako njena veza s Kevinom nije baš stabilna, Britni bi volela da upravo on bude otac još jednog njenog deteta. 

– Ona smatra da je baš majčinstvo njeno najveće dostignuće, pa silno želi još jedno dete dok ne napuni 30. Ima osećaj da joj sat prebrzo otkucava, pa silno želi što pre ostati trudna. Iako ona i Kevin nisu u čvrstoj vezi, Britni bi volela da on bude otac njenog novog deteta – kaže izvor.

Izvor: Bravo.rs

Tagovi: