Burna prošlost prve dame Francuske: Karla Bruni „ženski Don Žuan“

by | septembar 12, 2010

Tema knjige pod nazivom „Karlin tajni život“ je burna prošlost prve dame Francuske Karle Bruni-Sarkozi. Autorka tvrdi da se, iako se pre dve godine udala za francuskog predsednika, poznata italijanska manekenka nije odrekla „nestašluka“.

Karla Bruni

Knjiga provokativnog naziva „Karlin tajni život“, koju je napisala novinarka i spisateljica Besma Lahuri, prikazuje detalje života izazovne Karle Bruni-Sarkozi.

Sve ono što se nagađalo, šaputalo i ponekad u štampi pisalo, sada se nalazi zabeleženo u knjizi.

Zgodna Karla opisana je u knjizi kao „ženski Don Žuan“. Izgleda da je gospodin Sarkozi želeo da ima pored sebe ono o čemu muškarci sanjaju, a žene zavide.

Podsetimo se, Karla se samo mesec dana nakon udaje za francuskog predsednika, razgolitila za jedan muški magazin.

Delovi provokativne knjige naširoko i nadugačko objašnjavaju kako je zavodnica Karla nakon venčanja sa predsednikom Sarkozijem 2008. godine imala plastične operacije.

Takođe, spisateljica nije bila „stidljiva“ prilikom opisivanja detalja ljubavnih afera, koje je poznata italijanska manekenka imala. Među pomenutima nalaze se Majk Džeger i Erik Klepton.

Spisateljica takođe navodi da je gospođa Bruni-Sarkozi prošle godine, prilikom letnjeg odmora koji je provela sa svojim suprugom, pozvala i tri svoja bivša partnera kao goste da im se pridruže.

Karla Bruni

Tokom 2008. godine sprovedena je medijska kampanja s namerom da se promeni imidž „nestašne“ prve dame Francuske. Tim stručnjaka koji je radio na tome pokušao je Karlu da prikaže kao „nevinu mladu devojku“.

Tek izašla knjiga iz štampe je dokaz kako je italijanska manekenka i dalje „vruća“ tema svih ogovaranja, i daleko od željenog imidža.

Bez dlake na jeziku spisateljica opisuje kako su neki muškarci doživeli „nervni slom“, nakon što su postali prošlost u životu poznatog italijanskog modela.

Ali, knjiga niti poriče niti iznosi dokaze o glasinama koje su kružile u martu ove godine, kako i gospodin i gospođa Sarkozi imaju ljubavne afere.

Bračni par Sarkozi još nije zvanično reagovao na knjigu, a nike se ne usuđuju da prognozira kako će sve što je napisano uticati na njihov zajednički život.

Izvor: RTS

Tagovi: