Crnogorska lepotica Sanja Brnović očarala Ronaldinja

by | avgust 20, 2010

Crnogorska lepotica Sanja Brnović, koja je svojevremeno na noge bacila Lenija Kravica, Masima Ambrozinija, te saudijskog princa Faisa al Saida, u svoju riznicu udvarača svakako može da upiše još jedno svetsko ime: fudbalera Ronaldinja!
Sanja i Ronaldinjo upoznali su se pre nekoliko dana tokom fudbalerove posete Crnoj Gori u popularnom klubu „Top Hill“. Iako je Ronaldinjo pokušao da se udvara ovoj lepotici, nije mu baš pošlo za rukom zato što, kako Sanja tvrdi, on jednostavno nije njen tip muškarca.
Sanjino i Ronaldinjovo upoznavanje bilo je pomalo smešno i odigralo se sasvim slučajno. Iako su celo veče sedeli separe do separea, pogledi su im se sreli u prolazu kluba.

– U jednom trenutku smo se bukvalno sudarili u klubu i on je bio u šoku! Napravio je facu kao da žensko nikada nije video (smeh). Popričali smo malo, posebno što imamo nekoliko zajedničkih prijatelja, razmenili smo brojeve telefona i verovatno ćemo se čuti. Nisam želela da dužim priču s njim zato što nisam htela da zapostavljam moje društvo – kaže Sanja kojoj je legendarni fudbaler bio i te kako simpatičan, posebno kada je počeo da pleše uz našu muziku.
– U životu nisam upoznala nekog simpatičnijeg od njega, posebno kada je krenuo da igra uz pesmu Željka Samardžića. Smejali smo se tome – priča Sanja koja je uprkos tome odolela njegovom šarmu.
– Ronaldinjo nije moj tip muškarca. Možemo biti prijatelji zato što je beskrajno simpatičan i prijatan, ali ništa više od toga. Trenutno sam sama i zaista mi prija da sam slobodna. Uvek ima udvarača, ali nikoga ko zavređuje moju pažnju – iskrena je ova fatalna manekenka za kojom su uzdisali mnogi muškarci.
A Ronaldinjo je u Crnu Goru stigao zbog otvaranja novih hotela „Aman rizorts“ na Svetom Stefanu. Uživao je na crnogorskim plažama, jahti, klubovima i ovi krajevi su mu se toliko svideli da je odlučio da se vrati.
– Ronaldinjo je oduševljen Crnom Gorom, lepotom i narodom, i zbog toga je odlučio da se vrati za deset dana. Ukoliko budem imala vremena tada, videćemo se ponovo – priča Sanja Brnović.

Izvor: Blic

Tagovi: