DARKO KOSTIĆ: Pobednica Dove konkursa dobije haljinu

01.05.2010 u 10:07 časova Nema komentara

Povodom lansiranja u Srbiji linije proizvoda „DOVE visible care” organizovan je i konkurs na kom će učesnice imati priliku da osvoje haljine našeg vodećeg modnog dizajnera Darka Kostića i letovanje na Azurnoj obali.

- Zadovoljstvo mi je što se tako velika kompanija kakva je Dove, trudi da neguje trend lepih i zdravih žena, pa nije slučajno što smo se prepoznali i našli povodom desetogodišnjice mog rada. Imamo zajednički cilj – da žene izgledaju negovano i lepo, pogotovo u ovoj kolekciji, gde se koža mnogo vidi, jer su modeli jako mali – rekao je Darko Kostić.

 

 

Konkurs za Dove ambasadorke zvanično počinje 15.maja i traje do 15.juna.

- Sve što treba da uradite, jeste da posetite sajt www.doveambasadorke.rs , ostavite svoju sliku i komentar o našem novom Dove Visible Care proizvodu. Svi posetioci sajta moćiće da glasaju za vas, a svake nedelje jedna devojka ili žena, sa najvećim brojem glasova, biće proglašena za Dove ambasadorku i imaće priliku da ponese jednu od haljina Darka Kostića., pojasnio je Boris Živković iz kompanije Unilever.

 

Ukupna pobednica konkursa, dobiće kao glavnu nagradu, šest dana na Azurnoj obali za dvoje, u ekskluzivnom hotelu, uz plaćene troškove puta i boravka.

 

 

Novi DOVE gel za tuširanje, zasnovan je na inovaciji i kao takav je jedinstven i originalan u čitavom svetu. Zaštićena i patentirana tehnologija NutriumMoisturetm, vlaži kožu na prirodan način.

Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.