DARKO KOSTIĆ: Pobednica Dove konkursa dobije haljinu

by | maj 1, 2010

Povodom lansiranja u Srbiji linije proizvoda „DOVE visible care“ organizovan je i konkurs na kom će učesnice imati priliku da osvoje haljine našeg vodećeg modnog dizajnera Darka Kostića i letovanje na Azurnoj obali.

– Zadovoljstvo mi je što se tako velika kompanija kakva je Dove, trudi da neguje trend lepih i zdravih žena, pa nije slučajno što smo se prepoznali i našli povodom desetogodišnjice mog rada. Imamo zajednički cilj – da žene izgledaju negovano i lepo, pogotovo u ovoj kolekciji, gde se koža mnogo vidi, jer su modeli jako mali – rekao je Darko Kostić.

 

 

Konkurs za Dove ambasadorke zvanično počinje 15.maja i traje do 15.juna.

– Sve što treba da uradite, jeste da posetite sajt www.doveambasadorke.rs , ostavite svoju sliku i komentar o našem novom Dove Visible Care proizvodu. Svi posetioci sajta moćiće da glasaju za vas, a svake nedelje jedna devojka ili žena, sa najvećim brojem glasova, biće proglašena za Dove ambasadorku i imaće priliku da ponese jednu od haljina Darka Kostića., pojasnio je Boris Živković iz kompanije Unilever.

 

Ukupna pobednica konkursa, dobiće kao glavnu nagradu, šest dana na Azurnoj obali za dvoje, u ekskluzivnom hotelu, uz plaćene troškove puta i boravka.

 

 

Novi DOVE gel za tuširanje, zasnovan je na inovaciji i kao takav je jedinstven i originalan u čitavom svetu. Zaštićena i patentirana tehnologija NutriumMoisturetm, vlaži kožu na prirodan način.

Tagovi: