Dnevni horoskop za 02.03.2012.

by | mart 2, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Ubrzo ćete biti u prilici da zaradite veći novac. Postoji mogućnost da nasledite nešto od nekog iz porodice. Nakon toga možete praktično duplirati iznos ako počnete da ulažete u posao.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Očekujete finansijsku pomoć prijatelja, ali ćete dobiti nepovoljan glas povodom toga. Preokret je moguć u naredna dva dana. Kako god, partneru odlično ide posao pa nema razloga da se brinete.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Ako ste sve planove uspešno priveli kraju, imate razloga da se radujete. Predstoji vam malo opuštanja i uživanja. Finansije su malo bolje. Sa ukućanima imate lošu komunikaciju.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas ćete imati problema sa koncentracijom. Ako studirate, to će vam otežati učenje ili usmeno polaganje.Mogući su nepovoljni rezultati, ali nemojte se nervirati.Imaćete više sreće sledeći put.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Ne volite kritike, ali to ne znači da treba odmah da se svađate. Postoje mnogo bolji načini za dokazivanje suprotnog. Finansije nestabilne do sutra. U ljubavi nije baš najbolje. Zdravlje osetljivo.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Bliskom prijatelju niste rekli nešto što ste trebali pa ćete biti opterećeni zbog toga. Od griže savesti nemate ništa. Sačekajte da prođe malo vremena. Moguć manji dobitak. Zdravlje dobro.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Dan će vam početi lepo. Bićete bolje raspoloženi nego juče, a i emotivno stabilniji. Partner će biti nežan. Očekujte mnogo ljubavnih poruka. Osetljiv vam je respiratorni sistem pa je moguća prehlada.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Dosta ste zaboravni što vas može dovesti u nezgodnu situaciju na poslu. Na finansijskom planu je i dalje loše. Na svu sreću, moguć je manji novčani dobitak. Lako se upuštate u flert. Slab imunitet.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Dosta ste zaboravni što vas može dovesti u nezgodnu situaciju na poslu. Na finansijskom planu je i dalje loše. Na svu sreću, moguć je manji novčani dobitak. Lako se upuštate u flert. Slab imunitet.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Poslovne obaveze se gomilaju, problem vam je vreme. Hoćete na više strana u istom trenutku , iako ste svesni da to ne možete da ispratite. U ljubavi je trenutak da pređete sa reči na dela.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Opterećeni ste poslom i skloni negativnim mislima. Pomalo preterujete. Posvetite se sebi i bliskim prijateljima. Povoljna vest iz inostranstva. Sporije trošite novac. Zdravlje dobro.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Ambiciozni ste, što ce doneti dobre poslovne rezultate. Moguća je brza zarada manje svote novca. U ljubavi budite malo tolerantniji. Previše očekujete od partnera. Unosite više svežih namirnica.

Tagovi: