Dnevni horoskop za 03.03.2012.

by | mart 3, 2012

Ovan (21.3-20.4.)

Merkur na prvom stepenu vašeg znaka čini vas mentalno aktivnim i spremnim da krenete u realizaciju nekih novih ideja ili da uspostavljate kontakte sa mlađim saradnicima. Dobijate brojne pozive od onih koji su spremni da se maksimalno založe za realizaciju nekog velikog projekta.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Imate potrebu za sticanjem novca jer vam je biznis neka vrsta izazova ali i izvor materijalne sigurnosti. Vaša potreba za isticanjem posebno u okviru posla koji bi mogao da vam donese nove poslovne kontakte i rad sa strancima čini vas hiperaktivnim. Ipak, nemojte se previša zamarati.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Nemojte prebrzo donositi zaključak o osobi koja radi za strance, moguće da se radi o Ovnu ili Devici a sa kojom želite da sarađujete. Potrebno je da se što pre priviknete na nove uslove rada koji vam možda ne odgovaraju u potpunosti ali vam daju mogućnost uspostavljanja kontakata sa nekim novim saradnicima.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Očekujete neki novac, od Lava, Device ili Bika i moguće da ćete ga dobiti sa nekim uvećanjem ili ćete dobiti povoljnu vest u vezi sa isplatom na koju računate. Budite spremni da se prihvatite novog posla koji bi mogao da vam značajno uveća rejtnig među kolegama.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Ne odgovara vam pozicija Meseca osim ako ne radite neki manje-više tajni posao. Dogovori koje postignete sa Rakom ili Ribama mogu biti prilično nesigurni kao osnova za neki dalji projekat. Oslonite se na mišljenje Vage, Jarca ili Bika u koje imate poverenja.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Ostajete pri ranijem dogovoru, naročito ako je u pitanju saradnja sa Ribama, Rakom ili Škorpijom. Danas je potrebno da pokažete više komunikativnosti i razumevanja za prijatelje, naročito one koji vam se često nalaze pri ruci. Moguća vest o novčanom dobitku.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Preopterećeni ste obavezama i strepite da li ćete stići da obavite sve što bi trebalo a ako radite timski, to vas utoliko više opterećuje. Neko s kim ste nekada radili zajedno, moguće u medijima ili u okviru turističke agencije, ponudiće vam obnovu saradnje.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Povoljan dan naročito ako nameravate da se bavite sobom, da idete na izlet ili da se bavite umetnošću, srećete interesantne osobe koje vode razgovore koji vam prijaju. Duhovno ste jaki i spremni da radite na svom obrazovanju. Ako ste rođeni sredinom sedamdesetih, predstoji vam poseta u domu.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Osećate veliku privlačnost prema nekom koga poznajete iz poslovnih krugova i ko bi mogao da vam pomogne da lako ostvarite kontakt sa osobom na koju često mislite. Moguće da se radi o jednom Raku, Blizancima ili Devici sa kojima možete biti više nego uspešni u zajedničkom poslu.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Ostajete dosledni sebi i svemu što ste planirali da uradite makar to značilo da morate da se preterano angažujete na nekim poslovima koji vam nisu naročito interesantni. Nemojte dozvoliti da vas neko nagovori na nešto što vi intimno ne želite, naročito ako se radi o mlađem saradniku.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Trudite se da ne dođete u konflikt sa saradnicima iako vam je malo potrebno da se naljutite. Pokušavate da pokažete dovoljno razumevanja za one koji iz nekih razloga kasne u izvršenju dogovorenog zajedničkog posla i moguće da ćete im ponuditi pomoć da biste ga završili na vreme.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Danas je povoljan dan za one koji nameravaju da se upuste u umetnički projekat, koji očekuju da im neko ponudi nov posao ili se trude da se probiju u javnosti. Umetnici i sportisti su veoma angažovani i pokušaće da daju maksimum od sebe što će rezultirati uspehom.

Tagovi: