Dnevni horoskop za 14.04.2012.

by | april 14, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Provodite prijatne trenutke u krugu bližnjih, prijatelja, voljene osobe, i to dinamično i kreativno. Ni manje obaveze koje imate pri tome neće smetati da se posvetite željenim aktivnostima.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Vaši planovi i potrebe ne podudaraju se sa osobama sa kojima ste u kontaktu. Manji, obostran, kompromis može lako rešiti problem. Smeta vam isključivost voljene osobe. Zdravlje dobro.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Puni ste elana, imate snage da postignete sve planirano. Drugi vam rado prepuštaju svu inicijativu i spontano sarađuju tek ovlaš pomažući da se ostvare zajednički ciljevi. Ne preterujte u jelu i piću.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Intuicija vam je dobra, što pomaže da lakše dođete do željenog cilja. Nemojte da dozvolite da vas manje, neočekivane prepreke obeshrabre. Istrajnost na kraju donosi rezultat.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Morate napraviti manji kompromis u komunikaciji sa osobom od koje vam zavisi neometana realizacija. Sačekajte prvi radni dan da se dogovorite o svemu. Ne inatite se, time otežavate već napetu atmosferu.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Okupiraju vas trivijalni problemi oduzimajući vreme i energiju. Opustite se i posvetite aktivnostima koje donos mir i rasterećenje. Drugi rado izlaze u susret ako spontano sa njima komunicirate.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Neometano sarađujete sa osobama iz bliže okoline. Ono šta želite postižete sa lakoćom. Na ljubavnom polju niste aktivni koliko druga strana očekuje. Smanjite nepotrebne, luksuzne troškove.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Imate obaveze koje sami sebi namećete. Ne opterećujte se nepotrebno, opustite se u krugu bliskih osoba. Imate mogućnost da nezadovoljavajuću situaciju na ljubavnom polju popravite. Reagujte na vreme.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Neće sve lako ići od ruke, pogotovo u komunikaciji ili dogovorima sa bliskim osobama. Netaktičnost i nestrpljenje dodatno mogu iskomplikovati situaciju. Razmislite o svemu narednih dana. Rešenje je u samokontroli.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Forsiranje razvoja situacije ne dovodi do željenog ishoda. Budite zadovoljni skromnim rezultatima i dopustite drugima da učestvuju u planiranju aktivnosti koje i vama mogu biti prijatne.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Dobro ste raspoloženi i želite da aktivno provedete ove dane. Osobe iz bliže okoline ne dele sa vama takvo interesovanje. Komunicirajte sa ljudima koji imaju slične želje kao i vi. Mogućnost interesantnog poznanstva.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Dinamika razvoja događaja zamara i opterećuje. Svima želite da udovoljite, što se kosi sa trenutnim mogućnostima. Rešenje postoji čak bez pravljenja većih kompromisa. Voljena osoba ima razumevanje za to.

Tagovi: