Dnevni horoskop za 16.03.2012.

by | mart 16, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Dan ćete početi u dobrom raspoloženju. Prava je prilika da se posvetite onome za šta inače nemate vremena. Finansije stabilne. S vremena na vreme ste zdravstveno osetljivi.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Iako niste osoba koja će svoju udobnost i sigurnost tek tako da žrtvuje, danas ćete biti pravi hazarder u poslu. Zbog toga ćete imati problem jer je pogrešan momenat.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Poslednjih dana ste dosta rasejani i nemate jasan cilj. Hteli bi ste mnogo toga odjednom, a to je teško izvodljivo. Na emotivnom planu će biti nestabilno, ali samo zbog vaših pogrešnih uverenja.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Juče ste bili pomalo emotivno uzdrmani, ali danas ćete pokazati veću dozu ozbiljnosti u odnosu sa partnerom. Mirnim putem ćete rešiti nesuglasice koje nisu velike.Na poslu je neizvesna situacija.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Karijerom ste zadovoljni, a samim tim je vaše samopouzdanje sve veće. Finansije stabilne. U ljubavi očekujte iznenađenje. Zdravstveno ste dobro,ali morate promeniti način ishrane. Izbegavajte meso.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Na polju karijere je još uvek sve neizvesno, ali vi imate želju da nešto promenite pa makar to bilo rizično. Garanciju vam niko ne može dati. Shvatili ste da imate samo par pravih prijatelja.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Danas ćete imati potrebu da budete sa porodicom pa ćete gledati da što ranije završite sve poslovne obaveze. Emotivno ste nesigurni. Mislite da partneru nije dovoljno stalo, ali grešite.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Ne sagledavate realno stvari što vam stvara najviše poteškoća na emotivnom planu. U jednom trenutku obožavate svog partnera, a već u drugom ste duboko nezadovoljni. Želite promenu.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Na poslu ste vredni, ali se dešava da radite i ono što nije vaš deo posla. U strahu ste da ako reagujete možete zakomplikovati situaciju. Strpite se još malo. Već sad je mnogo bolje.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Očekuje vas lep dan. Partner će se ponašati drugačije pa ćete i vi biti mnogo bolje raspoloženi. Na poslu nemojte biti ishitreni i nemojte danas odlučivati po pitanju bilo čega. Dobro zdravlje.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Ako u porodici bude problema, vi ćete biti krivac za to. Danas samo treba da budete mirni i da ne započinjete važne razgovore bez preke potrebe. Neko je zaljubljen u vas. Zdravstveno ste bolje.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Sa vama većina nije načisto. Tako ste navikli da se ponašate zbog prirode posla, ali ste nažalost tu taktiku preneli i na privatni život.Partner nema poverenja. Ispada da vaša reč ne znači ništa.

Tagovi: