Dnevni horoskop za 20.2.2012. godine

by | februar 20, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Mesečnu zaradu možete lako da uvećatie pod uslovom da ne otkrivate drugima planove. Finansije stabilne. Postoji mogućnost da započnete tajnu vezu. Zdravlje promenljivo.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

U porodici vas očekuje iznenađenje u vidu novčanog dobitka na koji niste računali. To će biti neka vrsta nagrade. Na ljubavnom planu nikako da započnete ozbiljniju vezu. Zdravlje stabilno.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Očekuje vas početak rada na novom projektu pa vam neće biti više dosadno. Smeta vam partnerovo prigovaranje, ali ste ujedno jako vezani za njega. Ne opterećujte se, kriza je prolazna.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Poslom niste previše zadovoljni, ali vam prija što ste u blizini osobe koja vam se dopada. Manji dobitak. Postoji mogućnost da ponovo stupite u kontakt sa starim prijateljem. Zdravlje dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Spremni ste da rizikujete i ponovo uložite novac za dalji razvoj posla kojim se bavite. Ovog puta će profit biti mnogo veći. Sa voljenom osobom imate planove koji su vezani za zajednički život.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Početna emotivna euforija vas polako prolazi. Od danas ćete biti sposobniji da realnije procenjujete partnera. Ako niste u vezi,manje su šanse da napravite pogrešan izbor. Zdravlje osetljivo.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Danas, očekujte novu poslovnu ponudu, ali ne žurite sa odlukom. Usput će iskrsnuti još neke dobre mogućnosti. Sa partnerom ste još u fazi prilagođavanja pa zanemarite sitne nesuglasice.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Na poslu popušta pritisak kome ste bili izloženi. Partner će vam prirediti lepo iznenađenje, ali veza još uvek nije potpuno stabilna.Dobrim delom su krive okolnosti na koje ne možete da utičete.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Rasploženje vam je promenljivo zbog novonastalih promena u porodici.Pomalo preterujete. Pozitivne promene treba da vas raduju. Sve što osećate nesvesno prenosite i na partnera.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Na putu koji vam predstoji možete upoznati jako uticajnu osobu koja vam može koristiti u budućnosti. Manji novčani dobitak. Neočekivan susret će pokrenuti lavinu emocija. Zdravlje dobro.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Očekujte finansijsku stabilizaciju koja će potrajati. Novac će da vam dolazi sa svih strana. Posao obavljate dobro, ali mogli bi još bolje da niste nesigurni. Predstoji vam izlazak sa prijateljima.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Na poslovnom planu je stabilno.Kolege vas poštuju, a nadređeni cene vaš rad. Na polju finansija su česti obrti. a partnerom bolje funkcionišete nego juče, ali ste dosta hladni. Budite nežniji.

Tagovi: