Dnevni horoskop za 21.04.2012.

by | april 21, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Nedostaje ravnoteža između više, različitih oblasti. To ćete teško uspeti da uspostavite zbog nemogućnosti da napravite izbor prioriteta. Odložite donošenje važne odluke i uzdržite se komentara.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Pokušaj da se uskladite sa osobom iz bliže okoline, može da se završi neuspehom ukoliko budete tvrdoglavi. Izbegavajte nedorečenost u relaciji sa voljenom osobom. Zdravlje dobro.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Osećaj na osnovu intuicije vas ne vara, pa vešto možete da ispravite manje propuste. Zanimljiva osoba ulazi u vaš život. Komunicirajte spontano, pa će „hemija” učiniti ostalo. Interesantan glas.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dramatizujete događaje i burno reagujete na manja iznenađenja. Vaše ponašanje okolina teško prati i prihvata. Obratite se dobrom prijatelju koji može da vam da potrebnu podršku i razumevanje.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Distancirani ste od osobe koja ima razloga da vas proziva, jer niste ispunili dato obećanje. Ne izbegavajte obaveze netaktično. Pružite prikladno objašnjenje. Problemi u porodici kvare planove.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Komunicirate sa raznim ljudima, želite da unesete konstruktivne novine u svoj život. Ne forsirajte razvoj situacije, potrudite se da reagujete onako kako okolina očekuje. Voljena osoba je okupirana ličnim problemima.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Vaše današnje prohteve teško neko može da zadovolji. Kriterijumi su vam oštri i previsoki. Razmislite gde leži vaše pravo nezadovoljstvo i sagledajte sebe iz drugog ugla. Posvetite se poboljšanju psihofizičkog stanja.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Dinamični ste i zračite šarmom. Teško je ostati ravnodušan u vašem prisustvu. S lakoćom skrećete pažnju osobe koja vas zanima. S manje pretencioznosti na ljubavnom polju postižete više.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Na indirektan način dobijate više mogućnosti za realizaciju današnjih planova. Važno je da u pravom momentu adekvatno reagujete. Osoba za koju ste zainteresovani nije ravnodušna. Ne reagujte nekontrolisano.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Potreba da dominirate i kontrolišete razvoj situacije , izazvaće negodovanje kolega. Pokušajte da pokažete više sluha za timski rad. Slobodno vreme iskoristite za aktivnosti koje opuštaju. Kraći put.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Vi danas teško možete da utičete na druge i postignete cilj, bez napora, spontano. Ostavite komentare po strani i potrudite se da upornošću i akcijom dođete do rezultata. Ne zamerajte se nepotrebno.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Imate potrebu da putujete, promenite trenutnu sredinu. Ako se na vreme organizujete i povežete sa drugima, želja može da se ispuni. Usklađena relacija na ljubavnom polju opušta.

Tagovi: