Dnevni horoskop za 23.2.2012. godine

by | februar 23, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Danas bi trebalo da obratite pažnju na zdravlje. Moguće su manje povrede ili pojava alergije. Ukoliko do toga ne dođe, nepovoljan uticaj planeta će se odraziti na komunikaciju.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Na polju karijere nema promena koje bi mogle da vas ugroze. Očekujte izdatke. Postoji mogućnost da se razočarate u prijatelja i da dođe do ozbiljne svađe. Zdravlje dobro.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Očekuje vas dan pun izazova, posebno na poslu. Potrudite se da ne reagujete burno. U porodici će biti napeta atmosfera. Može se desiti da vam stigne neka tužba ili kazna. Zdravlje osetljivo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raspoloženje će vam biti promenljivo što će uticati i na odnose sa ljudima u okruženju. Na polju karijere očekujte nepovoljne vesti. Emotivno ste nestabilni zbog nekog sa posla.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na poslu je stabilno. Pokušajte da prevaziđete finansijske poteškoće. Nakon toga očekujte pravo olakšanje. Postoji mogućnost da budete unapređeni. Pred vama je značajno poznanstvo.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Na polju partnerskih odnosa nije sjajno. Sa partnerom su česti verbalni sukobi. Pazite šta govorite da se ne bi ste kasnije kajali. Sve se može reći i na lep način. Moguć poziv iz inostranstva.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Danas vam neće biti lako, ali od vas zavisi kako ćete se snaći kada se pojavljuju problemi sa svih strana. U ljubavi će se pokazati da je vaša sumnjičavost postojala sa razlogom. Zdravlje osetljivo.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Ukoliko imate decu, zdravstveno su osetljiva pa obratite pažnju. Nepovoljan aspekt se može odraziti i na vaš međusobni odnos. Sigurniji ste u partnera. Mogući su upalni procesi na koži.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Imate manje prepreke koje su u vezi sa papirologijom, ali ne brinite. Do sutra ćete sve rešiti. Pravi je trenutak za promenu stana ili kuće. Lako možete doći do većeg životnog prostora.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Nije povoljan dan za putovanja, komunikaciju, učenje ili polaganje ispita. Ako ste vozač, budite posebno obazrivi. Neko u porodici ima emotivne probleme. Značiće mu vaš savet. Zdravlje dobro.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Moguća je rasprava sa nadređenima oko plate jer ste obmanuti. Ako nemate izgleda za drugi posao u skorijoj budućnosti, nemojte se buniti da ne bi bilo još gore. Zdravlje solidno.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Na poslu se veoma poštuje vaš rad što će doprineti da dobijete bolju ponudu. Finansije nestabilne. U ljubavi promenljivo, kao i do sada. Najveći problem je što se ne razumete sa partnerom.

Tagovi: