Dnevni horoskop za 25.1.2012. godine

by | januar 25, 2012

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Od danas će započeti faza u kojoj ćete morati da se osvrnete na ono što je bilo i razrešite neke stvari do kraja. Pored ovog, možete očekivati da se vaše hronične zdravstvene tegobe opet vrate.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Moguće su prepreke u realizaciji poslovnog plana. Na emotivnom planu situacija počinje da se komplikuje. Ako ste skoro ušli u vezu, posoji mogućnost da imate problem sa posesivnošću.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Ukoliko studirate, posvetite se učenju i videćete kako će vam ići lako. Taman kada ste pomislili da ste sve porodične poteškoće rešili i da je sada mnogo bolje, javljaju se opet problemi.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dan će vam započeti lepo. Već od ranog jutra očekujte lepe vesti iz porodice. U narednom periodu će vam biti teško da se usaglasite sa kolegama. Problemi u komunikaciji. Povedite računa.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Nemojte insistirati na preuzimanju važnih poslovnih zadataka jer trenutno niste u punoj snazi. Može se dogoditi da nešto odradite lošije nego inače. Počinju problemi finansijske prirode.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

U proteklom periodu ste dosta izlazili i bili veoma aktivni, ali vreme je za predah. Treba da razmislite šta je to što ste oduvek želeli da uradite, a niste, i da se posvetite tome.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Ako ste privatnik, nije vreme za dodatno investiranje, već za štednju i strpljivost. Danas je moguć solidan priliv novca. Ako ste u vezi, partner vas dosta opterećuje i izaziva nervozu.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Danas ćete biti mnogo veseliji i pozitivniji. Preterana briga će popustiti. O poslu skoro i da ne razmišljate. Radite samo koliko morate. Na emotivnom planu lepo veče uz voljenu osobu.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Emotivno preživljavate svako dešavanje na poslu koje nije prijatno ili dobro po vas. Potrebno je da se suočite sa situacijom i isterate pravdu na videlo. U porodici vlada harmonija.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

I ako ste još pre neki dan isplanirali da idete na put i počeli sa pripremama, očekujte nepredviđena dešavanja koja će dovesti do odlaganja. U ljubavi je trenutno stabilno.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Trenutno vam ne odgovara atmosfera na poslu niti timski rad.Imate utisak da sami bolje funkcionišete. Danas vas očekuje veći novčani dobitak od nekog iz porodice. Partner je bezvoljan.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Na poslu vas očekuju divne vesti i jako lepo iznenađenje. Finansijska situacija je malo lošija. Vi ste opušteni i zadovoljni, ali je partner u problemu. Premišlja se u vezi sa nečim i dosta je napet.

Izvor: blic.rs
Autorka: Dijana Jotić

Tagovi: