Dobitnice DOVE poklona

by | maj 28, 2010

Drage čitateljke hvala na zanimljivim odgovorima koje ste poslale. Naš žiri odlučio je da sa po jednim proizvodom iz nove linije gelova za tuširanje „Dove Visible Care“, nagradi pet čitateljki sa najzanimljivijim odgovorima na pitanje: „Koliko je bitno čime se tuširate?“, koje ovom prilikom i objavljujemo. Nagrađene čitateljke obaveštavamo da po svoj poklon mogu da dođu od ponedeljka 31. maja do srede 02. juna u periodu od 09 do 17 sati u redakciju portala „Lepota i zdravlje“ (Ulica Svetozara Markovića broj 5, 2. sprat, interfon „Svet“)

 

Dove


1. „Bitno je isto koliko i činjenica sa kim živite!Ako je tuširanje svakodnevna radnja, što bi i trebalo da bude, onda je kvalitet gela za tuširanje od presudnog značaja! Isto kao što je i osoba sa kojom delite život bitna za vaše raspoloženje!“ (Gavrančić Snežana, Snezana.Gavrancic@…)

2. „Veoma bitno, jednostavno tuširanje je osnova i početak nege kože, a i često se dogodi da naredne preporučene korake (losione i kreme) ne ispratimo baš po savetima, pa je tako kvalitet sredstva za tuširanje neophodan. I koža zaista voli Dove“. (Snežana Radović, radovics@…)

 

3. „Bitno je, bitno, i to puno!
Kada nemam Dove sve mi je crno.
Divno miriše i neguje telo,
odličan je izbor za leto vrelo!
Zato koristite Dove svaki dan,
da vam koža bude lepa kao san!“
(Sunčica Crevar, snow.kisses@…)

4. „Da bi moja koža mirisala kao plavo more zaslužena je kolekcija Dove!
Dove visible care je miris koji prija i Dove visible care prava čarolija!“
(Jasmina Agić, agic@…)

 

5. „Volim proleće. To je najlepše godišnje doba, kada se budi i pupi sve oko nas. Nema ništa lepše nego kad vas ujutru probude zraci prolećnog sunca. Još sanjiva, otvaram oči i radujem se novom danu. Srećna sam, optimistična i energično ustajem iz kreveta. Protežem se i radim jutarnju gimnastiku. Dišem punim plućima. U kupatilu me čeka moj novi gel za tuširanje. Dove VisibleCare, očaravajućeg mirisa. On je baš kao i ja, energičan, a u isto vreme nežan. Uživam dok prstima prelazim preko meke kože, dok mi divan miris budi sva čula.
Volim kada mi dan započne ovako. Dove gel za tuširanje je način da ulepšate jutro. Kremast, mirisan, ostavlja baršunast i mek trag na koži. Trudim se da svakog dana posvetim sebi određene trenutke. Jutro je doba kada obavljam svoje male rituale. Dove mi pomaže da se osećam sveže i prijatnije. Tuširanje nije samo rutinska radnja koju obavljamo svakog dana. Naprotiv, uz Dove, to je doživljaj za sva čula. Koristim Dove, jer volim sebe“
. (Jelena Pivasević, jpivasevic@…)

 

Tagovi: