Dugoočekivana izložba kreacija sa potpisom Alexandra McQueena

by | avgust 3, 2011

Drage moje, 
Nadam se da uživate u ovim toplim danima. 
Uživajte u najbitnijim vestima iz svijeta mode ovog meseca 🙂 
Ljubi vas,
vaša
Emina Hadžić, www.lalunalondon.com

Dugoočekivana izložba kreacija sa potpisom Alexandra McQueena

U njujorškom Metropoliten muzeju otvorena je prva retrospektivna izložba velikog modnog genija “Alexander McQueena – ‘Savage Beauty’, koja je izazvala nezapamćen interes javnosti i koju je u 12 nedelja koliko je trajala posetilo više od pola milijuna ljudi. 

Upravo zbog toga izložba će ostati otvorena sedam dana duže nego što je to prvobitno dogovoreno, dakle do 7. avgusta 2011. umesto do 31. jula kako je bilo planirano. Odlično otvarenje izložbe bio je Met Ball, a nakon što su organizatori videli koliki je interes javnosti za izložbu, inicirali su i program ‘Met ponedjeljkom’. 

Tokom tog programa posetioci mogu da razgledaju izložbu izmedu 9.30h i 14.30h, dok je ostatak muzeja zatvoren za javnost. Sama izložba ‘Savage Beauty’ posvećena je životu i delu jednog od najvećih dizajnera novijeg doba – Alexander McQueenu.

Dior bez Galliana…

Ne biste verovali, ali ovo je prva Diorova kolekcija nakon petnaest godina, koja nije kreirana pod Gallianovim vodstvom. Johna Galliana možemo da kudimo, mozemo da ga hvalimo, ali uvek ćemo žaliti za njim kao dizajnerom u Dioru, jer ipak Galliano + Dior su dobitna kombinacija. 

Ipak, u ovoj modnoj kući nasledio ga je Bill Gaytten, osoba koja je bila asistent Gallianu pune 23 godine. Tako da se svakako u kolekciji vidi uticaj neprežaljenog nam dizajnera. I još uvek se nekako nadamo kako će se vratiti na čelo.

Egzotični glamur..

Tirkizne boje na očima nam se vraćaju kao trend gotovo svakog leta i postaju već klasičan letnji glamurozan ‘look’ koji je nemoguće izbeći! Vizažisti kažu da je to iz razloga što daje sexy tropski ‘look’ koji svi poželimo usred vrućina, a uz to idealno izgleda na letnjoj preplanuloj puti.

 

Globalni ‘MUST HAVE’ ove godine!
Zahvalnost i pohvale gospodinu Louboutinu koji nam je otkrio kako brutalno dobre zapravo mogu biti “nude cipele”! 

Ekipa sa crvenog tepiha potpuno je poludila za ovim cipelama, a kada bolje pogledate – kako uopšte ostati začuđen? Ovaj par cipela učiniće ama baš svaku ženu potpuno seksipilnom i zavodljivom do besvesti. 

 

 

 

 

Tagovi: