Elegancija i prestiž – MacBook Pro računari

by | maj 1, 2012

Poslednja generacija MacBook Pro računara spaja jednostavne linije, vrhunsku izradu i odlične radne performanse donoseći kupcima širom sveta mogućnost uživanja u multimediji visoke rezolucije gde god da se nađu (posao, kuća…). Dostupna je kroz tri familije rešenja koja se u osnovi najviše razlikuju po veličini displeja (13.3, 15.4 i 17 inča), mada između njih postoje i određena hardverska odstupanja.

Statistike pokazuju da se pripadnice lepšeg pola najčešće odlučuju za kupovinu najmanjih MacBook Pro modela (dijagonala ekrana 13.3 inča) koji su se pokazali kao idelana rešenja za sve namene: od obavljanja svakodnevnih poslovnih zadataka, preko surfovanja internetom do uživanja u najrazličitijim multimedijalnim sadržajima.

Sve dostupne MacBook Pro mašine odlikuje izrada od jednog komada aluminijuma zbog čega su krajnje jednostavne za održavanje, ali i fenomenalna autonomija baterije koja ide i do 7 sati sa aktivnom WiFi konekcijom. Jača strana su im i odlične tastature sa pozadinskim osvetljnjem, kao i Multi-Touch trackpad-ovi po kojima prsti klize bez bilo kakvog otpora.Mi smo sebi nabavili primerak MacBook Pro računara, a ako i vi želite jedan za sebe potražite ga na ovoj Web lokaciji gde možete pronaći i detaljnije informacije o cenama i svim mogućnostima koje nude ove sjajne mašine.

Autor: Nebojša Rašković

Tagovi: