Glumac ORLANDO BLUM zaprosio manekenku MIRANDU KER

by | jun 23, 2010

Miranda i Orlano Blum

Engleski glumac Orlando Blum (33) rešio je da se skrasi na razočaranje brojnih obožavateljki širom sveta! Glumac koji je slavu stekao u serijalu filmova „Pirati sa Kariba“ i „Gospodar prstenova“ zaprosio je australijsku manekenku Mirandu Ker (27), jednog od najlepših anđela „Viktorija sikreta“.

Miranda i Orlano BlumPar se upoznao 2006. u bekstejdžu, posle jedne revije donjeg veša na kojoj je Miranda pokazala svoje obline, a počeli su da se zabavljaju godinu dana kasnije. Pre dve godine Orlando i Miranda su se nakratko razišli da bi se posle nekoliko meseci pomirili.
„Cela porodica Ker oduševljena je ovim novostima. Očekujemo da će se venčanje uskoro održati“, rekao je portparol poznate manekenke.

Prošlog meseca Orlando i Miranda obilazili su draguljarnice u Parizu i glumac je verovatno tada odabrao verenički prsten. Orlando se nedavno požalio novinarima kako zbog zgusnutog rasporeda ne provodi mnogo vremena sa devojkom:
„Miranda i ja smo mnogo vremena razdvojeni. Oboje mnogo radimo i trudimo se da što više budemo zajedno. Ugrabimo vikend tamo ili ovde.“

 

Miranda je otkrila da je spremna da zasnuje porodicu i napravi pauzu u karijeri:
„Oduvek sam želela da imam decu, i to će se dogoditi. Moj idealni život bi izgledao tako što bi živela na farmi u kući koja se napaja solarnom energijom i da imam veliku baštu.“

Tagovi: