I Dženifer Aniston je zvezda!

by | februar 23, 2012

Poznata simpatična glumica, Dženifer Aniston, koja se proslavila ulogom Rejčel u seriji „Prijatelji“, konačno je dobila svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Anistonova se pojavila sa ocem Džonom, koleginicama iz filma „Wanderlust“, Melin Akerman i Ketrin Han, dečkom Džastinom Teruom, koji joj je prvi čestitao, i prijateljem Adamom Sendlerom.
U svom govoru, Dženifer je izjavila kako nije očekivala da će njeno ime stajati na Stazi slavnih, kao i da je beskrajno zahvalna svima.

Posle nje, prisutnima se obratio i glumac Adam Sendler sa kojim je igrala u filmu „Just Go With It“, te ih je naterao na smeh.
„Ona se molila za tri stvari: da zaseni ceo svet svojom kosom, da jednog dana glumi duha koji ubija ljude, i najvažnije, da dobije prestižnu zvezdu na Holivud bulevaru. E pa, Dženifer, danas ti se ispunila i treća želja“ – rekao je Sendler.

Iako je bila u centru pažnje zbog svog braka sa Bredom Pitom a kasnije i razvoda, njen privatan život nikada nije uspeo da zaseni njene glumačke uspehe.

Anistonovu je proslavila popularna serija, nakon koje je imala niz sjajnih filmskih uloga, među kojima su one u filmovima „The Good Girl, „Clive Owen in Derailed“ i brojnim komedijama, poput „The Break-Up“, „The Switch“ i „Horrible Bosses“.

Tagovi: