Ivana Ilijin: Manekenka koja ocenjuje naše sugrađanke

by | april 10, 2015

Ko je devojka koja od prošle nedelje vodi modni žiri i komentariše odevne kombinacije naših sugrađanki i njihov stajling?

10443884_10204314558490045_1106258237_n

Ivana Ilijin, manekenka, romantik u duši vodi se idejom: Tu u svemiru tom, ljubav je jeftina igra. Tu u svetu mom, ja sam još ona klinka, nepotkupljiva što menja pravila i slepo veruje svojim snovima.

Ivana Ilijin je rođena u Zrenjaninu 1995. godine. Sa dve Vukove diplome, ove školske godine je postala brucoš na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Otkako zna za sebe, zna za manekenstvo i modeling. Još kao četvorogodišnju devojčicu mama ju je vodila na časove manekenstva u rodnom gradu. Kako sama kaže, revije su činile njeno detinjstvo posebnim. Kasnije su usledili ugovori sa malo ozbiljnijim agencijama, a još kasnije i ugovor sa našom prestižnom agencijom Models Inc – Elite Model Look.

Vesele naravi i pozitinvnog duh, Ivana poručuje svima: „Zapamtite, u životu se dešavaju stvari samo ako ih zaista želite i verujete u njih. I naravno, grabite i težite ka njima snažno i odlučno. I novo jutro je ništa više nego nova prilika, iskoristite je, svaki put.“

Evo kako se oblači manekenka Ivana. Pogledajte njene odevne kominacije:

nassssss

Volim iscepane farmerice, još pogotovo volim vreme koje dozvoljava oblačenje istih bez hulahopki.
U drugoj kombinaciji, well… Vi vidite crne pantalone, ali reč je ustvari o kombinezonu (o njegovoj kompletnoj dimenziji u nekim od narednih članaka).
Pliš je ove sezone, pored kože (četvrta kombinacija), najzastupljeniji materijal. S toga, u trećoj kombinaciji ga vidite u vidu helanki. Teksas košulja je jedan od najpraktičnijih komada ikada.

patike converseIiii, gospođice veličanstvene su tu!
Kao što znamo, metalik nijanse srebrne i zlatne boje krupnim koracima su zagazile iz zimske u prolećne komade garderobe. Ove Converse, kožne sa zmijskom šarom su definitivno must have, a evo i kako sam ih ja ovih dana kombinovala (od dana kupovine, ja ih ne izuvam, evo priznajem 🙂

20150409_160135 vebU ovoj kombinaciji me ni ne vidite od ovog veličanstvenog ponča sa resama. Njega mi je moja baka isplela, i ako imate nekoga u porodici ko plete, ovog leta ga dobro „iskoristite“, jer je to ono što će vladati čitave sezone (kako na ulicama u vidu haljina, tako i na plažama kao tunike pa čak i uz kupaći kostim).

pruge

I prosto uživam da crno-bele kombinacije „razbijem“ mojom omiljenom bojom: žutom!
P.S. fashion košulja, kožne helanke i Adidas boost preudobne patike. Ovu masku za telefon „Ocean air salty hair“ nosim tokom cele zime, u nadi da ću ubrzati leto. Svarovski ogrlica sa tirkiznim i zelennim kristalima naglasi boju mojih očiju. Ukoliko volite jarke boje karmina, neka on bude bordo boje.

iva paint

Ovde je reč o mom omiljenom komadu iz nove Zarine kolekcije, a to je ovaj double layer top! Kombinovani materijali, i šlag na tortu srebrni lanac na leđima. Pored nje, svaki komad nakita je suvišan!
Levis farmerice I Carpisa torbica u tri boje. Byblos italijanske sandale su, već predosećam, moje glavne saveznice u dobrom provodu ovog leta.

Tagovi: