Ivana Kukrić: Čokolada za dobro raspoloženje

by | maj 9, 2009


lepota i zdravlje ivana kukric


Jedna od naših najuspešnijih manekenki Ivana Kukrić nedavno je boravila u Beogradu, gde je posle nekoliko godina pauze prošetala pistom na nedavno završenoj „Nedelji mode“ u organizaciji Modnog studija „Click“. Ivana je kao zaštitno lice donjeg veša i kupaćih kostima brenda „Bugatti“ otvorila i zatvorila ovu veoma posećenu reviju.
Avanturista po prirodi, ovog proleća uči da surfuje talasima, a sprema se da 16. maja spektakularno proslavi rođendan u nekom od evropskih gradova. Zbog prirode posla često putuje u egzotične destinacije, a po sopstvenom priznanju retko je šta može fascinirati. Bez daha je ostala jedino kada je pre dve godine u Kejptaunu ronila sa belim ajkulama. Iskustvo je bilo nadasve neobično, a Ivanina strast za novim adrenalinskim avanturama, kako je otkrila magazinu „Hello“, i dalje ne jenjava.


Kakvo je osećanje biti ponovo pred domaćom publikom na pisti?
Sredinom aprila sam boravila u Srbiji pre svega zbog snimanja novog seta fotografija za brend „Fratelli“, za zimsku kolekciju kožnih jakni. Pored toga došla sam u Beograd i zbog revije donjeg veša i kupaćih kostima „Bugatti“ čije sam zaštitno lice za ovu sezonu. Zaista mi je bilo veliko zadovoljstvo da prošetam pistom pred domaćom publikom posle toliko godina pauze.

 

Da li ste zadovoljni saradnjom sa „Bugattijem“?
Veoma sam zadovoljna, prvenstveno ljudima sa kojima sarađujem, kao i kvalitetom veša i kupaćih kostima koje nude. Ceo tim me je oduševio i prijatno iznenadio. Uživala sam u saradnji sa fotografom Slobodanom Pikulom, koji je veoma talentovan.

 

Gde je trenutno vaša baza?
Živim na relaciji Njujork – Los Anđeles, baza mi je zapravo u ovom drugom gradu, mada više vremena provodim u Njujorku. Kada bi se sve sabralo, mogla bih da kažem da najviše vremena provodim u vazduhu. U L.A. nisam bila gotovo dva meseca, ali od početka maja sam ponovo tamo, što me raduje.

 

Imate li ambicije da pohađate časove glume?
Kada sam se pre pet godina odselila u Ameriku, to je bila ideja i želja više mojih agenata, a ne moja. U međuvremenu sam se predomislila, jer sam se zasitila kamere i javnog nastupanja. Više me privlači da budem u pozadini i iza kamera.

 

Razmišljate li o tome čime ćete se baviti po završetku karijere modela?
Već duže vreme razmišljam o tome, ali još nisam odlučila. Imam neke ideje, ali ne bih da govorim o njima dok se ne ostvare. Volela bih da mi posao bude vezan i za Ameriku i za Srbiju.

 

Kruže glasine da ste ponovo zaljubljeni?
Nisam zaljubljena, ali sam i ovako sama srećna.

 

Šta najlakše može da vam popravi raspoloženje?
Trenutno čokolada.

 

Koje piće najčešće naručujete?
Obično je to „Mojito“. Sada ispijam „Blue Sky“. Ponekad pijem i crveno vino.

 

Verujete li da je u vinu istina i da li ste nekada došli do nje na taj način?
Verujem, mada nikada nisam došla do istine tim putem. Možda posle malo crvenog vina pričam stvari koje ne bih, inače, rekla.

 

Proslavićete 16. maja rođendan. Da li već imate u planu neku zabavu?
Planiram da sa sestrom Anom otputujem u neki od evropskih gradova, London ili Njujork. Ona je mesec i po dana bila kod mene u Americi i mnogo smo putovale. Boravile smo i na Devičanskim ostrvima gde smo uživale i lepo se provele.

 

Šta ćete obavezno uraditi ovog proleća?
Na jednom od poslednjih putovanja na Havaje počela sam da učim surfovanje, pa bih volela da ovog proleća ovladam veštinom „jahanja“ talasa.

Tekst: Jelena Đokić, foto: Slobodan Pikula

Tagovi: