Kada bivši uzvraćaju udarac

by | oktobar 7, 2011

Ništa nije večno, a posebno ljubavi u Holivudu. Zvezde su obično taktične i diskretne pa retko ogovaraju svoje bivše ljubavi u javnosti, ali dešava se da neko kaže nešto nepromišljeno i mediji polude. Evo kako to izgleda kad se bivše ljubavi spuste sa zvezdanih visina u prašinu.

Bred Pit vs Dženifer Aniston
Prema najnovijem traču Bred Pit je za časopis "Parade" najpre izjavio da "nije živeo zanimljivim životom" dok je bio u braku s Dženifer Aniston. Ne iznenađuje to što njegova bivša žena nije bila jako srećna zbog te primedbe, a neki su mediji požurili sa zaključkom da je Anđelina Džoli bila zadovoljna muževljevom izjavom. Kasnije je Bred Pit pojasnio svoju izjavu rekavši da je njegova dosada bila njegova krivica. Navodno, njemu je bilo dosadno sa samim sobom.
Iako su te izjave date pre nekoliko nedelja, još uvek izazivaju interes. Nedavno su novinari, na premijeri kratkometražnog filma koji je režirala, zamolili Dženifer Aniston za komentar.
"Oh, Bože, to nije vredno rasprave na večeri kao što je ova", rekla je mirno.

Tom Kruz vs Nikol Kidman
Postoji mnogo drugih primera slavnih koji blatili svoje bivše ljubavi. Nakon razvoda s Tomom Kruzom, oskarovka Nikol Kidman nastupila je u emisiji Davida Letermana koji ju je pitao kako se nosi s razvodom, a ona je aludirajući na nizak rast bivšeg muža rekla da sad napokon može da nosi visoke potpetice.
Meg Rajan vs Denis Kvejd
To je relativno pristojna reakcija u odnosu na neke mnogo niže udarce. Pre par godina Meg Rajan i Denis Kvejd su se javno šamarali zbog raskida.
Meg je u javnosti bila prikazana kao krivac za raskid pošto su mediji objavili priče o njenoj aferi s kolegom Raselom Krouom, koja je procvetala na snimanju filma. Kasnije je Rajan krenula u napad, tvrdeći da je zapravo Denis Kvejd bio neveran. Kvejd je pak uzvratio rekavši da mu je neverovatno to da Meg i dalje javno pokušava da napiše novu priču o njihovom odnosu.
Ešton Kučer vs Britani Marfi
Kad je Ašton Kučer zbog Demi Mur ostavio Britani Marfi (glumicu koja je preminula pre dve godine), ona je izjavila da verovatno ta veza govori da Aštonu godine nisu važne, a da Demi i nije važna veličina. Dođe li do razvoda braka Demi Mur i Eštona, kako se sve češće nagađa, možda će i Demi biti u prilici da se zgodno našali.


 

Tagovi: