KIM KATRAL trenutno uživa u samoći

by | maj 12, 2010

Kim Katral, zvezda serije „Seks i grad“, otkrila je da se privatno mnogo razlikuje od lika iz serije koji tumači. Ona je izjavila da je previše nesigurna kada se obraća ljudima i da nije kao Samanta iz pomenute hit serije.


Kim Cattrall-Ne bih mogla da uđem u bar i da jednostavno pokupim prvog dečka koji mi se svidi i da izađem. To mi je tako strano i nije u mom fazonu, tada sam potpuno nesigurna- izjavila je Kim.

-To je otimačina, a ja ne smatram sebe grabljivcom- dodala je zanosna glumica.

 

Nakon što je raskinula petogodišnju vezu sa Alenom Vise, Kim je odlučila da se prepusti svim čarima slobode.

-Bila toliko zauzeta da nisam imala mnogo vremena da se prilagodim svom bivšem dečku i obavezama u vezi. Sada se dobro osećam,srećna sam, izlazim i uživam sa svojim prijateljima- rekla je 54-godišnja glumica.

 

U međuvremenu, Kim želela da rastera glasine da su Sara Džesika Parker i ona u svađi, ali je preduhitrila Parkerova izjavom da ne voli Kim Katral, već da je obožava i da ne bi snimila nastavak filma bez nje. Kim je bila oduševljena izjavom njene prijateljice iz serije te je prvom prilikom želela da joj uzvrati na isti način.

 

– Sara je fantastična. Ona je rođeni lider. Muka nam je više od glasina da se ne podnosimo. Istina je da smo prijatelji i da smo svi srećni što smo ponovo radili zajedno. Mogu vam samo reći da imam potpunu podršku svojih prijateljica iz serije, a naročito od kada sam sama – kazala je Kim.

 

Tagovi: