Kome bolje stoji Gucci haljina? (anketa)

by | april 26, 2012

Prolećna sezona modne kuće Gucci inspirisana je art-deco stilom iz ’20-ih godina prošlog veka, a sudeći po tome da su celebrity dame često viđene u haljinama iz kolekcije, Gucci je ponovo napravio veliki uspeh.

Njihovu zlatno-crnu haljinu sa resama nosile su čak četiri poznate dame na različitim događajima, Frida Đanini, Evan Rejčel Vud, Rakel Sančez Silva, i Boa. Iako su sve četiri dame upotpunile svoj outfit skoro istim detaljima u vidu sandala sa tankim kaišičima i „klač“ torbi, svaka je haljinu nosila drugačije i na svoj način.

Gucci-jeva kreativna direktorka Frida Đanini nosila je ovu haljinu u septembru prošle godine, samo nekoliko dana nakon što je prolećna kolekcija prikazana na milanskoj nedelji mode. Ona je izabrala verziju haljine sa dugim rukavima.

Evan Rejčel Vud nosila je ovu haljinu na svečanosti u Los Anđelesu u novembru 2011. godine i uspela je da postigne pravi art-deco izgled sa ovim smokey-eyes mejkapom i talasastom frizurom.

Španska tv-voditeljka Rakel Sančez Silva u februraru je nosila ovu Gucci haljinu uz elegantan rep i šminku.

Korejska pop pevačica Boa pre nekoliko dana takođe je odlučila da pokaže kako njoj stoji ovakva haljina, pa ju je obukla na otvaranje Gucci prodavnice u Seulu. Sa vrlo svedenim mejkapom i frizurom, ona je uz haljinu nosila i svetlucavu „klač“ torbicu.

{democracy:32}

Tagovi: