Kristina Kušić je pobednica Elite Model Look

by | jul 2, 2014

pobednica

Devetnaestogodišnja Kristina Kušić iz Ivanjice pobednica je Roventa Elite model looka 2014. godine. Ona će biti predstavnica Srbije na svetskom Elite Model Look finalu koje se održava u Kini krajem godine. Drugo mesto je osvojila Marija Lukić (15) iz Beograda, a treće Ivana Trivić (16) iz Novog Sada.

Sve ovo su imali priliku da vide gledaoci putem emisije AMI G show u okviru koje je i održan izbor u jednom od Pinkovih studija u Šimanovcima. U VIP žiriju bili su Biljana Tipsarević, Nevena Božović, Milan Kalinić, dok su stručni žiri činili Mirjana Udovičić, Danijela Dimitrovska Amidžić, Martina Kobesova (predstavnik Elitove centrale iz Londona) i Velibor Milićević (direktor predstavništva Rowente koja je generalni partner projekta).
Devojke su blistale u haljinama iz modnog ateljea Biljane Tipsarević, a nosile su i suknje modne blogerke Zorane Jovanović.

Elite model look je već tri decenije najprestižniji izbor za modele na svetu i jedinstvena prilika za modele da zakorače u vrhunski svet mode. Preko ovog izbora otkrivene su Linda Evanđelsta, Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Alesandra Ambrosio, Andriana Lima i mnoge druge. I ove godine organizator u Srbiji je bila agencija Models inc koja vodi karijere domaćih top modela Simone Andrejić, Danijele Dimitrovske, Marije Vujović, kao i svetskih nada modelinga kao što su Antonina Petković i Katarina Lukić.

pobednica-i-danijela-i-mira-udovicic

pobednice

Autor: Life Content

Tagovi: