LEJDI GAGA prva na listi najbolje odevenih

by | avgust 5, 2010

Američki magazin „Veniti fer“ objavio je svoju, sada već tradicionalnu, godišnju listu najbolje odevenih javnih ličnosti.

Lejdi Gaga

Na listi se, naravno, našla novopečena muzička zvezda i i ikona stila Lejdi Gaga, koja svojim ekstravagantnim odevanjem privlači jednaku (ili možda veću) pažnju, kao i svojim hitovima.

Keri Maligan i Dajen Kruger

Dve mlade glumice – jedna je Britanka, druga Nemica – Keri Maligan i Dajen Kruger, takođe su se našle na ovoj listi. Keri Maligan je u proteklih godinu dana bila u centru pažnje javnosti pre svega zbog izvrsno odigrane uloge u filmu „Obrazovanje“, koja joj je donela nominacije za sve značajne nagrade, između ostalih i za „Oskara“ i „Zlatni globus“.

 

Dajen Kruger je imala priliku da svoj stil demonstrira na „crvenim tepisima“ širom sveta, promovišući Tarantinove „Prokletnike“.

 

Prve dame

 

Pored zvezda šou-biznisa, mesto na listi zaslužilo je i nekoliko prvih dama – Mišel Obama, Karla Bruni-Sarkozi, Samanta Kameron (supruga britanskog premijera).

 

 

Lista najbolje odevenih muškaraca uključuje glumce Havijera Bardema i Aleka Boldvina, reditelja Martina Skorsezea, dizajnera Džona Galijana, muzičara Farela Vilijamsa.

 

Ugled evropske aristokratije brane danska princeza Marija i vojvotkinja od Albe.

 

Na „podlisti“ nazvanoj „Najbolje odeveni srodnici“, najzapaženiji su brat i sestra, glumci Megi i Džejk Džilenhol.

 

 

Po ko zna koji put, na listu je dospeo i fudbaler Dejvid Bekam, a tu je i čuveni argentinski polo igrač Načo Figeras.

 

Iako se niko ne usuđuje da dovodi u pitanje izbor uredništva čuvenog magazina, jedno ime je mnoge nateralo da se „počešu po glavi“ – Helena Bonam-Karter. Britanska glumica se, naime, svaki put kad se pojavi u javnosti nađe na nekoj od crnih lista „modnih prestupnika“.

Listu „Veniti fera“ čini pedesetak imena iz svetskog džet-seta, šou-biznisa i politike.

 

Izvor: RT

Tagovi: