Lice godine: Spektakularna modna predstava regiona

by | decembar 4, 2014

IMG_9843

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta proteklog vikenda održana je prava modna predstava pod nazivom LICE GODINE gde su u glavnoj ulozi bili budući top modeli. Zapravo, održano je regionalno Super Finale ovog najpriznatijeg izbora za novo lice/The Look of the Year/ koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom, proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

LICE GODINE je jedinstveni modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju, svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.

Nakon mnogobrojnih kastinga, održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći četiri ekskluzivne revije.

Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend Morfium, kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

IMG_9957

IMG_0410

IMG_0332

IMG_0487

DSC_0103

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i show biznisa: Snežana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva: modni agent iz Pariza i modne agentkinje iz Milana, predstavnici čuvenog WOMEN Managamenta.

IMG_0056

Izabrane su za:

Lice Godine Srbije 2014. Maja Daničić
Lice Godine: Crne Gore 2014. Tara Bojanić
Lice Godine: Hrvatske 2014. Sara Đurić
Lice Godine BIH 2014. Svetlana Kujača
Lice Godine Makedonije 2014. Natalija Stojanoska
Lice Godine Slovenije 2014. Urška Fuks
koje će predstavljati svoje države na svetskom finalu THE LOOK OF THE YEAR 2014, 7. decembra u Rimu, na kome će učestvovati predtavnice preko 50 zemalja.

IMG_0070

Organizatori LICA GODINE, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se sto je LICE GODINE SVETA 2013. bila naša Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših pobednica.

Treba naglasiti da su ovu modnu predstavu premijerno i sjano vodili Jelena Ivanović – vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomasević – glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu.

DSC_6593-2

Jednom rečju SUPER FINALE „LICE GODINE“ bio je pravi regionalni samit lepote.

Partneri manifestacije: Narodno pozorište, Hotel Jugoslavija, Sugar and Spice, beauty centar Pumpkin, Aura, make up studio Vurdelja, Hair style Bojan Nastasić, obuća Cinty / Aldo / Rish, restoran Thai time, Mammas biscuits, vinarija Zvonko Bogdan.

IMG_9852

Tagovi: